2015 Kontak Lens Bilgilendirme Bursa’da Başladı...

Toplantıların ilki 25 Mart 2015 Çarşamba günü Bursa Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.

2015 Kontak Lens Bilgilendirme Bursa’da Başladı...
30 Mart 2015 Pazartesi 06:20

Opak Lens Bilgilendirme Bursa
İlgili Galeriye Git

Opak Lens ve Alcon firmalarının işbirliği ile her yıl düzenlenen Kontak Lens konulu bilgilendirme toplantılarının ilki 25 Mart 2015 Çarşamba günü Bursa Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.

 

Bursa ve çevre illerde bulunan optik mağaza ve çalışanlarının yüksek katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş kontak lens kullanımına ilişkin temel bilgileri aktardıktan sonra, dünyada ve ülkemizde kontak lensin gelişimini anlattı ve kontak lensin kullanıcılar ve optik mağazalar için önemini vurguladı.

 

Alcon Kontak Lens ve Bakım Ürünleri Birimi'nden Profesyonel İşler Müdürü Dr. Ziya Yenice, Ürün Müdürü Ceren Ekmekçi ve Kilit Müşteri Yöneticisi Erhan Şenkardeşler de toplantıda Alcon'un kontak lens ve lens solüsyonu ürün ailelerini tanıtarak Alcon'un Türkiye kontak lens pazarına bakışına ilişkin bilgileri aktardılar.


 


Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi kontak lens kullanımının yaygınlaşmasında optik mağazaların önemine ilişkin etkileyici bilgiler paylaştı. Türkiye'de kontak lensin gelişimine ilişkin bilgileri aktaran Erol Harbi, optik mağazaların bu konularda gelişmeleri takip ederek sivil toplum kuruluşlarına destek vermek suretiyle, sektörel gelişime birebir katkıda bulunmalarının gerekliliğini vurguladı. Erol Harbi sektörümüzdeki beklenen tehlikeleri ve sorunları katılımcılar ile paylaştıktan sonra soruları cevaplandırdı.

 

Bursa'daki bilgilendirme toplantısına katılan Türkiye Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu, Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Tuncay Kırcova da söz alarak bu tür seminerlerin sektörel gelişim ve farkındalık için önemini belirtti ve bu tür toplantıların ve eğitim programlarının artması konusundaki temennilerini dile getirdi.

 

Toplantıya büyük ilgiyle katılım sağlayan optik sektör mensupları da seminerden çok faydalandıklarını belirterek, bu toplantının benzerlerinin ve devamının yapılması konusunda geri bildirimde bulundular.

 

110 kişilik planlanan toplantıya 145 optik mağaza temsilcisinin katılması bu tür toplantılara sektör mensuplarının ilgisinin önemli bir göstergesiydi. Opak Lens ve Optik Gazete olarak toplantıya katılan meslekteşlarımıza buradan tekrar teşekkür ederiz.

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının bilgilendirme serisi aşağıdaki tarih ve şehirlerde devam edecektir. Seminerlere katılmak isteyen okuyucularımız davetiye temini için [email protected] adresinden destek alabilirler.

 

7 Nisan 2015, Salı – İstanbul Kadıköy (Doubletreeby Hilton Hotel Istanbul-Moda)
9 Nisan 2015, Perşembe – Konya (Dedeman Konya Hotel)
15 Nisan 2015, Çarşamba – Samsun (Sheraton Samsun Hotel)

 

  


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.