2014 ilkbahar/yaz aynalı gözlükleri.

2014 ilkbahar/yaz trendleri arasında aksesuar olarak diğerlerinden sıyrılan bir trend...

2014 ilkbahar/yaz aynalı gözlükleri.
23 Mayıs 2014 Cuma 13:50

 

2014 ilkbahar/yaz sezonunun aynalı gözlükleri, rengarenk ve çok daha dikkat çekici...

 

Aynalı güneş gözlükleri

 

Geçen yıldan beri popüler olan bu gözlükler, bu yıl ünlülerin ve moda bloggerlarının çok fazla kullanmasıyla bir adım daha öne çıkmış durumda. 2014 ilkbahar/yaz sezonunun aynalı gözlükleri, rengarenk ve çok daha dikkat çekici... 

Aynalı güneş gözlükleri, 80'lerde var olan olan popülaritesini geri kazanmışa benziyor, zira sokak modasında en dikkat çeken aksesuar olarak dikkatleri çekiyor. 1930'lu yıllarda ilk kez Ray-Ban markası tarafından üretilen aynalı güneş gözlükleri, pilotların güneş ışığından rahatsız olması yüzünden tasarlanmış. Sonrasında gözleri göstermediği için polislerin tercih ettiği bir gözlük olarak kendine yer edinmiş.

 

Aynalı gözlüklerin kişiye verdiği gizemli bir hava var. Bu gizemin üzerine bir de havalı, kendine güvenen ve şık bir görüntü de sağlıyor. Gözleri saklaması sebebiyle, yorgun günlerin de kurtarıcı aksesuarlarından... Aynalı güneş gözlüklerinin bu sezon önemli bir yeri olması sebebiyle, bir çok gözlük markasında ayna camlı modelleri bulabilmek mümkün. Başta Ray Ban olmak üzere; Carrea, Oakley, Chloe vb. daha bir çok marka, koleksiyonlarında aynalı güneş gözlüklerine yer verdi.
 

2014 yılında hemen her renkte bir aynalı gözlük bulabilmek mümkün... Stil danışmanları parlak mavi tonlarının kamera önünde harika göründüğünü ve hemen herkese yakıştığını söylüyor. Ancak siz mavi renkten hoşlanmıyorsanız dert etmeyin, çünkü bu sezon aynalı güneş gözlüklerinde renk seçeneği oldukça fazla...

 

Metalik altın, pembe, sarı ve yeşil renklerdeki aynalı gözlüklerden birini deneyebilirsiniz. Ek olarak, bu sezon klasik pilot gözlüklerinin aynalı olanları popüler olsa da, neredeyse bütün gözlük modellerinden aynalı cam bulabilmek mümkün... Bu gözlüklerin hemen her tarz kıyafetle yakıştığını ve ünlüler tarafından kırmızı halıda bile tercih edildiğini unutmayın.

 

kaynak : Pembe Şeker - F.MELİKE DURMAZ


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.