1.56 ASP Stok Frequency Bluecut Multifokal Tek Cam İle Yakın ve Uzak Mesafede Net Görüş Sağlar!

Optik sektöründeki gelişmeler neticesinde, uzak ve yakın görüşleri için kullanılan camlara, multifokal camlar da eklenmiştir. Multifokal camlar, sektörde ikisi bir arada diye adlandırılsa da bu tanımlama yeterli olmaz.

1.56 ASP Stok Frequency Bluecut Multifokal Tek Cam İle Yakın ve Uzak Mesafede Net Görüş Sağlar!
14 Mayıs 2018 Pazartesi 14:15

Multifokal camlar, uzak-orta ve yakın mesafe kullanımları ile üçü bir arada tanımına daha uygundur. Ekonomik ve orta segmentteki multifokal camlar, ortalama değerlere göre üretilir.

Teknolojinin gelişmesiyle günlük yaşamımıza giren akıllı telefonlar, tabletler, diz üstü bilgisayarlar, yakın okuma gözlüklerine olan ihtiyacı artırdığı için multifokal camların önemi daha da belirginleşmiştir. İki gözlük taşıma zahmetinden kurtulmanın yanında uzak-orta-yakın mesafeleri, gözlük değiştirmeden görebilme imkanı sunan multifokal camlar, büyük bir ihtiyacı gidererek, kısa sürede cam pazarındaki yerini almıştır.
Özel üretim olarak yapılan multifokal camların siparişten sonra kullanıcıya ulaşması yaklaşık 3 iş gününü bulmaktadır. Optik mağazalar arasındaki yoğun rekabet ve hızlı alışveriş alışkanlıkları göz önüne alındığında, hazır multifokal camların önemi ortaya çıkmaktadır.



İşte tam bu noktada Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu olan Opak Lens, optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçları doğrultusunda genişlettiği stok ürün çeşitlerine bir yenisini daha ekledi: 1.56 ASP Stok Frequency Bluecut Multifokal camları optik mağazaların hizmetine sunmuştur.

Opak lens’in stoklarında hazır olarak bulundurduğu 1.56 ASP Frequency Bluecut Multifokal camları, sahip oldukları özellikler ile son kullanıcıya konforlu bir görüş sağlar.

Bu özellikleri madde madde sıralayacak olursak:

1) 1.56 indeks: %30 inceltme
2) Asiferik (ASP) dizayn: Normal organik camlara göre daha hafif, daha ince
3) SHMC: Kaygan yüzey kaplaması sayesinde kir, su, leke, toz ve parmak izi tutmaz. Kolay temizlenir.
4) EMI: Elektronik aletlerdeki elektromanyetik dalgaları filtre eder.
5) Bluecut: Bluecut teknolojisi tüm LCD ekranlı dijital cihazlardan, güneşten, enerji tasarruflu ampullerden yayılan, gözümüzün en çok yorulmasına sebep olan, kısaca mavi ışık olarak adlandırılan yüksek enerjili görünür ışığı (HEV) 420 nm dalga boyuna kadar filtre eden teknolojidir. Gün içerisinde yoğun bilgisayar kullanan, ya da yoğun ışıklı ortamlarda bulunan kullanıcıların yaşadığı göz yorgunluğu, baş ağrısı, gözde kızarma ve sulanma vb. astenopik etkileri azaltma konusunda büyük fayda sağlar. Ayrıca yapılan araştırmalara göre katarakt ve yaşa bağlı makula dejenerasyonundan (AMD) korunma konusunda katkı sağlamaktadır. Yine son araştırmalara göre sirkadyen ritmin (vücudun yenilenme ve uyku düzeni) düzenlenmesine yardımcı olmaktadır.


 
 Ürünün Fotokromik (güneşte kararma özelliği) Bluecut seçeneğinin olması ışık hassasiyeti olan, uzun süre güneşli ortamlarda bulunan, ayrıca güneş gözlüğü taşımak istemeyen kullanıcılar için ekstra bir çözüm sunmaktadır.

Bluecut ve Fotokromik Bluecut özellikli stok multifokal kategorisinde rakipsiz olan bu ürün, şimdilik (+/-) siferik 0 – 2.50 diyoptrileri arasında ve 1.00 – 3.00 adisyon değerleri arasında, hızı ve kaliteyi bir arada sunmak isteyen optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunulmuştur.

Ayrıntılı bilgiyi Opak Lens satış temsilcilerinden veya şubelerinden alabilirsiniz.

Opak Lens kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, bağımsız ve yerli optik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.





 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra - 4 yıl önce
Merhaba bu camin fiyatini ogrenebilirmiyim