Parfüm Esansları

Sektör : Güzellik ve Kişisel Bakım Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0553 619 90 95 Faks :
Web Sitesi : https://www.opaqkimya.com/esans
Adres: G.Pınar Mh. Destegül Sk. No:27/A Soğanlık-Kartal / İstanbul Kartal / İstanbul

“Esanslar” en çok çeşitli yöntemlerle solundukları aromaterapi uygulamasında kullanılır. Esansiyel yağların yutulması amaçlanmamıştır. Uçucu yağlardaki kimyasallar vücudunuzla çeşitli şekillerde etkileşime girebilir. Cildinize uygulandığında, bazı bitki kimyasalları emilir. Bazı uygulama yöntemlerinin, ısıyla veya vücudun farklı bölgelerine uygulanması gibi emilimini artırabileceği düşünülmektedir. Ancak, bu alandaki araştırmalar eksiktir.

Aromaların esansiyel yağlardan solunması, beyninizin, duygularda, davranışlarda, koku alma duyusunda ve uzun süreli hafızada rol oynayan bir bölümü olan limbik sisteminizi uyarabilir. İlginç bir şekilde, limbik sistem büyük ölçüde anıların oluşturulmasında rol oynar. Bu, tanıdık kokuların neden anıları veya duyguları tetikleyebildiğini kısmen açıklayabilir.

Limbik sistem ayrıca nefes alma, kalp atış hızı ve kan basıncı gibi bilinçdışı fizyolojik fonksiyonların kontrolünde rol oynar. Bu nedenle, bazı insanlar esansiyel yağların vücudunuz üzerinde fiziksel bir etki yapabileceğini iddia ediyor.

Ancak, bu çalışmalarda henüz teyit edilmemiştir.

ESANS - PARFÜM-KOKU

» Saç bakım ürünleri
» Vücut Bakım Ürünleri
» Kremler ve Losyonlar
» Vücut Kolonyaları
» Deodorant