Özel Kolay...

Sektör : Eğitim Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 0212 288 72 86 Faks :
Web Sitesi : https://www.ozelkolaydilkursu.com
Adres: Esentepe Mah. Kore şehitleri Cad. No : 5 Ulaş Apt. Giriş Kat. Daire : 2 Esentepe/Zincirlikuyu/Şişli/İstanbul Şişli / İstanbul

Şişli bölgesinde 9 dilde yabancı dil eğitimi veren dil kursumuz ağırlıklı olarak İngilizce kursu vermektedir. 2016 yılında Boğaziçi Eğitim Fakültesi mezunları ile 20 yıla yakın sektörel tecrübesi olan öğretmenler tarafından kurulan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurumdur. Kurumumuzun öğretim politikası öğrencileri hedefledikleri dilde konuşturmak üzerine kuruludur. Ayrıca öğrencilerimizin akademik sınav hazırlıkları. sektörel dil ihtiyaçları, çocuklara yönelik dil programları sunulmaktadır.

Kurumumuzda isteğe bağlı olarak birebir ya da grup eğitimleri verilmektedir.

Eğitim kadromuz kendi branşında tecrübeli ve öğretmenlik mezunu eğitmenlerden oluşmaktadır. Eğitim programlarımızın sonunda Milli eğitim Bakanlığı katılım sertifikası yada kursumuzun katılım başarı belgesini alabilirsiniz.


Milli eğitime bağlı bir kurum olduğundan aynı zamanda bakanlık onaylı sertifika da vermektedir. Kurumumuzda akademik programlarda mevcuttur. TOEFL,IELTS, TOEC, YDS hazırlık kursları, Çocuklar için yabancı dil eğitimi. Kurumumuzun güçlü referansları da mevcuttur.
Kişiler eğitimlerini evlerinde, ofislerinde, kurumumuzda veya skype üzerinden alabilirler. Kurumuzda İngilizce özel ders, Almanca özel ders,İtalyanca özel ders, Fransızca özel ders, İspanyolca özel ders, Arapça özel ders, Rusça özel ders ve yabancılar için Türkçe dersi verilmektedir.

Ücretsiz ingilizce seviye testi için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.


Size Özel Modern Sınıflar
Sınıflarımız kişiye özel 1-4 kişilik olacak şekilde dizayn edilmiştir.
Sosyal Yaşamınıza Uyan Esnek Ders Saatleri
Biz sizin iş hayatınıza yada sosyal yaşamınıza uyuyoruz. Sizlerin tercih ettiği saat ve zamanlarda programınızı yapıyoruz.
En Yeni Güncel Metotlar
Yabancı dil eğitiminde yurt dışı dil okulları ile paralel olarak aynı materyal ve teknikleri uyguluyoruz. Hızlı, kolay, pratik konuşmaya odaklı
Gerekli Materyaller
Derste kullanılacak tüm materyaller pdf ve cd olarak öğrencilere verilmektedir.
Profesyonel Eğitmenler
Tüm hocalarımız kendi branşında deneyimli ve verdiği dile hakim pedagojik formasyona sahip.
Uygun Ödeme Kolaylıkları