Nişantaşı Estetik...

Sektör : Eğitim Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 0553 733 84 12 Faks :
Web Sitesi : http://www.estetikdisklinik.com/
Adres: Halaskargazi Mah. Süleyman Nazif Sk. No:13 Park Apartmanı Nişantaşı, Şişli, İstanbul Şişli / İstanbul
Nişantaşı Estetik Diş Tedavi Merkezi uzman kadrosu ve yılların verdiği deneyimi ile sizin yanınızda. Günümüzde ağız ve diş sağlığının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ağız ve diş sağlığı vücudumuzun diğer bölgeleri kadar hassas ve uzman tedavi gerektiren bölümlerindendir. Tedavi edilmediği sürece biyolojik ve sosyolojik olarak hayatı etkileyebilir. Ağız ve diş sağlığını bir çok hastalıktan ayıran kısım da budur. Vücudumuzun normal çalışmasını engellemenin dışında bizi sosyal olarak da rahatsız edebilir. Sosyal yaşamımızı etkileyebilir. Bu yüzden diş problemleri ek bir önem arz etmektedir.

Nişantaşı Estetik Diş Tedavi Merkezi ağız ve diş sağlığına bağlı tüm hastalık ve rahatsızlıklarla uzman kadrosu ile birlikte ilgileniyor. Ağız ve çene cerrahisi, diş çekme, 20’lik diş çekimi, çürük diş çekimi, diş beyazlatma, diş temizleme, implant tedavisi, dişleri estetik olarak düzeltme ve buna bağlı diğer hizmetler. Ayrıca oral diagnoz, periodontoloji, ortodonti, pedodonti, endodonti, protez, çene cerrahisi lazerli diş tedavisi, implantoloji, dental radyoloji hizmetleri de merkezimizde bulunmaktadır.

DT. BARIŞ UNAN
1986 yılında Eskişehir’de doğmuş ve ilk ve orta öğretimini yine bu şehirde tamamlamıştır. 2009 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur. 2010-1017 yılları arasında T.C. Sağlık Bakanlığı Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş hekimi olarak görev yapmıştır. Temmuz 2017 itibariyle de İstanbul Nişantaşı Kliniğinde göreve devam etmektedir.