Moto Kurye...

Sektör : Lojistik ve Nakliyat Firmaları Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 0216 606 21 38 Faks :
Web Sitesi : https://www.motokurye.org
Adres: Çamlık Mahallesi İkbal Caddesi Zerrin Sokak No: 28/12 , 34774 Ataşehir / Ümraniye / İstanbul Ümraniye / İstanbul

Hakkımızda olarak bu firmamız bu hizmeti bu sektör içinde uzun zamandır var olan ve var olmaya devam eden sağlam bir alt yapıya sahip güzide firmalardan bir tanesidir. Bu sistem başladı başlayalı siz değerli firmalara hem bireysel hem de firmalara kurumsal olarak hizmet veren ender şirketlerden bilinmektedir. Çünkü bu yaptığımız iş özellikle resmi devlet kurumlarının ve özel sektörde şirketlerine hizmet vermektedir. Bunlar ile olan şirketlerin bağlantılı bir çok büyük işler için çok yararına olmaktadır.

Özellikle onların çok kısıtlı zaman diliminde istedikleri şeylere ve belgelere ulaşmak zor olmaktadır. Yada ürünleri müşteriye daha hızlı nasıl bir yöntem ile sağlam gönderebilmek için bu özellikle biz tercih ediliyoruz. Bu bağlamda biz İstanbul tüm ilçesinde tüm ekibimiz olarak sizlere en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gerçekten çok çalışmaktayız. Ekibimiz en son yeni olan ve seçkin moto kurye sürücülerinden olması bunu teyit eder.

Hakkımızda Sektördeki Yerimiz Ve Kuruluş Sürecimizin Aşaması
Bu firmanın kurucuları yaklaşık 1995 den itibaren bu piyasa içinde çeşitli kurye firmaları içinde çalışmış ve bu işin püf noktalarını öğrenmiş, tecrübe kazanmış ilk elemanlardan olan özel kişiler arasındadır. Daha sonra sektörün büyüme göstermesi ile kendi firmalarını kurmuşlar ve bu isim adı altında hizmetlerine devam etmeye başlamışlardır. Bu zaman zarfı içerisinde büyük başarılara imza atmışlar ve büyümüşlerdir.