MERTOĞLU PROJE...

Sektör : İnşaat ve Dekorasyon Tarih : 11 ay önce
Telefon : 05380446376 Faks :
Web Sitesi : https://mertogluyapi.com.tr
Adres: Alaattinbey mah. Pazar cd. Pega Plaza 2 No : 4, Nilüfer Ticaret Merkezi 16160 Nilüfer Bursa Nilüfer / Bursa

Hizmet sektöründe 20 yıllık tecrübemiz ile sektörde lider olmak…

Firmamız, epoksi zemin kaplama, fabrika tadilatı ve boya işlerinde uzmanlaşmış bir kuruluştur. Müşterilerimize yüksek kaliteli ve özelleştirilmiş çözümler sunarak, mekanlarını daha estetik, dayanıklı ve işlevsel hale getirmek için çalışıyoruz. Profesyonel ekibimiz, deneyimi ve uzmanlığıyla birlikte projelerin her aşamasında müşterilerimize mükemmel bir hizmet sunma konusunda kendini kanıtlamıştır.Epoksi zemin kaplama alanında uzmanız ve farklı sektörlerdeki müşterilerimize çeşitli ihtiyaçlara uygun çözümler sunmaktayız. Fabrika, depo, hastane, okul, ofis, mağaza ve daha pek çok mekanda epoksi zemin kaplama uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Epoksi zemin kaplama, dayanıklılığı, kolay temizlenebilirliği ve estetik görünümüyle tanınır. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için en kaliteli malzemeleri kullanıyor ve en son teknolojileri takip ediyoruz.


Müşteri memnuniyeti, önceliğimizdir ve bu nedenle her projeye özenle yaklaşırız. İşbirliği, dürüstlük ve kalite değerlerimizin temelidir. Müşterilerimizle sıkı iletişim kurar, ihtiyaçlarını anlar ve onlara en iyi çözümleri sunarız.

Firmamız, epoksi zemin kaplama, fabrika tadilatı ve boya işleri konusunda uzmanlığı ile sektörde öncü bir konumdadır.

Referanslar : YEŞİM TEKSTİL , İPEKER TEKSTİL ,ASELSAN , EMPO OTOMOTİV , ERO- PLAS , ALTON AİR SPRINGS İ SOLOTEX TEKSTİL , , BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ , TÜRK HAVA KUVVETLERİ, KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI