MAKROSEL TIBBİ...

Sektör : Bilişim Tarih : 3 yıl önce
Telefon : 0216 606 29 39 Faks :
Web Sitesi : https://makroselgroup.com
Adres: Mimar Sinan, Çağlayan Sk. 9/5, 34782 Çekmeköy / İstanbul Çekmeköy / İstanbul

Firmamız, MAKROSEL TIBBİ ÜRÜNLER 2006 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Türkiye’de Veteriner Biyomedikal ve Tıp sektöründe ürün ve hizmet kalitesi yüksek ve seçkin referanslarla nitelikli üretici firmalarla çalışmaktayız. Müşterileri taleplerini en hızlı şekilde, en uygun zaman diliminde gerçekleştirmektir. Başta satışını yapmış olduğumuz elisa kitleri, Bilimsel Araştırma kitleri(scientific research kits) Alerji, Otoimmünite, Biyojenik Aminler, Kemik Metabolizma, Diyabet, Down Sendromu, Gıda Analitiği, Gıda Güvenlik, Gıda, Büyüme Faktörü, Hematoloji, İmmünoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Nefroloji, Üroloji, Kadın Doğum, Rapid Testler, Üreme, uzmanlık Testleri, Tiroid Antikorları, Tumor markerı, Veteriner Teşhis kit ve cihazları. Ayrıca Eliza kitleri, Tükürükte, Kanda, Plazmada, Serumda, İdrarda, Boss sıvısında, Dışkıda, Göz, Rahim Sıvısı ve diğer tüm sıvılarında Teşhis edilmektedir. Cihaz olarak, Kan sayım, Biyokimya, Elisa okuyucu ve Yıkayıcılar, PCR Real time, Röntgen cihazları, Flat Panel, Cr ve Dr sistemleridir.

KİMLERLE ÇALIŞIYORUZ ? Çalışma alanlarımızın başında, Bilimsel Araştırma ve Deneysel Laboratuvarlar, Üniversiteler, Veteriner Fakülteleri, Bap(Bilimsel Araştırma) projeleri, hazırlık aşamasındaki Tıp Asistanları, Doktorlar, Tıp Fakülteleri, Hastaneler ve Özel Laboratuvarlardır.

NİÇİN BİZ ?

Çünkü, Yüksek kalite anlayışı yüksek, tecrübeli, seçkin referanslarımız olan nitelikli üretici firmalarla çalışmak.

Çünkü, Özel anlaşmalarımızın gereği piyasaya göre daha hızlı ve uygun fiyat teklifleri vermek.

Üretici ve son kullanıcı arasındaki hizmet geçişi yaparak şeffaflığı sağlamak.

Ayrıca 7/24 satış ve teknik destek sürecini yakından takip etmek.

Son kullanıcı ve bayilerimize düşük maliyet ve yüksek kalite sağlamak. Ayrıca, bütün ürünlerimiz GARANTİLİ olup beyan ettiğimiz her TAAHHÜDÜN..!! arkasındayız.

Elisa Kitleri Çeşitleri; İnsan Elisa Kitleri, Eşek Elisa Kitleri, Bitki Elisa Kitleri, Domuz Elisa Kitleri, Fare Elisa Kitleri, Hamster Elisa Kitleri, Tavşan Elisa Kitleri, Balık Elisa Kitleri, Kuş Elisa Kitleri, Özel Elisa Kiti, İnek Elisa Kitleri, Sıçan Elisa Kitleri, At Elisa Kitleri, Köpek Elisa Kitleri, Ördek Elisa Kitleri, Maymun Elisa Kitleri, Sürüngen Elisa Kitleri, Keçi Elisa Kitleri, Kaz Elisa Kitleri, Güvercin Elisa Kitleri, Koyun Elisa Kitleri, Kedi Elisa Kitleri, Deve Elisa Kitleri, Tavuk Elisa Kitleri

SAYGILARIMIZLA…