Letsmedi Diş...

Sektör : Sağlık Kuruluşları Tarih : 2 yıl önce
Telefon : +90 549 151 00 16 Faks :
Web Sitesi : https://www.letsmedi.com/tr/
Adres: Altunizade Kısıklı Cad.Tekin Ak İş Merkezi,D:No:3 Daire:9, 34662Üsküdar/İstanbul üsküdar / İstanbul

Herkes güzel bir gülüşe sahip olmak ister. Güzel bir gülüşe sahip olmak isteyenler için gülüş estetiği ile çözüm mümkün. Kişiye özel gülüş tasarımı ile istediğiniz gülüşlere kavuşabilirsiniz. Gülüş estetiği nedir, nasıl yapılır gelin Letsmedi ile birlikte bir bakalım.
Gülüş Estetiği Nedir?
Gülüş bir insanın karşısına verdiği enerjiyi doğrudan ortaya koyar. Birçok insan güzel bir gülüşe sahip olmadığını düşünerek neşesini ortaya koyamaz. Ancak bunun için gülüş estetiği müdahaleleri yaptırabileceğinizi biliyor muydunuz? Bir gülüş şeklini belirleyen dudaklar, diş eti, dişler gibi ufak detaylardır. Bu kriterler arasındaki ayrı ilişki ve bütünlük algısı gülüşünüzü ortaya koyar.
Gülüş tasarımı uygulamalarında dudak seviyesi, diş boyu, diş eti seviyesi, diş rengi, diş dizimi, dudak ve dişlerin uyumu gibi tüm detaylar analiz edilir. Bu süreçte dişlerin yemek yemeye yardımcı olmak dışında gülüşlerde de büyük bir etkisi olduğu ortaya koyulmuştur. Dişlerinde şekil bozukluğu olan ya da lekelenmeler bulunan insanlar günlük hayatındaki ilişkilerinde olumsuz bir havaya bürünebilir. İş hayatında ya da sosyal ilişkilerde diş yapısına ve gülüşüne güvenen kişiler daha başarılı ve mutlu olmaktadır. Bu yüzden gülüşlerinizi tasarlayarak kendinize olan güveninizi kazanmanız mümkündür.
Gülüş Estetiği Nasıl Yapılır?
Gülüş estetiği sürecinde öncelikle ağız sağlığınız incelenir. Burada tedaviye uygun olup olmadığına bakılır. Diş formunuz, ağız ve çene yapınız incelenerek lingual tedavi, şeffaf plak, metal tel, porselen tel ve damaklık gibi farklı tedavi yöntemleri işe koşulur.
Cerrahi müdahaleden önce 20 yaşın başında diş teli tedavisi uygulanır. Böylece dişleriniz en ideal düzene getirilir. Daha sonra da çenelerinizin konumu genel anestezi uzmanı tarafından düzeltilir. Böylece kolayca daha sağlıklı, mutlu ve estetik gülüşler kazanabilirsiniz.
Bazı kişilerde genetik sebeplere bağlı olarak çene ekleminde sorunlar olabilir. Bu durum gülüş estetiğini bozmaktadır. Bu durumun çeneniz dikey yönde geriler ya da artabilir. Bu sebeple ifade bozuklukları görülür. Bu sürecin ortadan kaldırılması için gelişim çağını tamamlamış daha etkili bir tedavi süreci sağlar. Bazı bozukluklarda cerrahi işlem de uygulanabilir.
Kişiye özel gülüş estetiği konusunda bilgi almak istiyorsanız Letsmedi ile hemen iletişime geçebilirsiniz.