klimaservis

Sektör : Bilgisayar Tarih : 8 yıl önce
Telefon : 02126608131 Faks : 02126608131
Web Sitesi : http://www.klima.com.tr/
Adres: Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No: 4 Bakırköy – İSTANBUL Bakırköy / İstanbul
Klima Servis, alanında uzman teknisyenleri, teknolojik imkanları, geniş ulaşım ağı ve bilgi birikimi ile fark ve farkındalık yaratmak için profesyonel çözümler sunuyor.

Klima servisi Servis Home 2008 yılında deneyimli ve uzman teknisyenleri, klima satış ve pazarlama ekibi, 20 araç filosu, 40 kişiden oluşan dinamik, deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile kişi ve firmalara profesyonel çözümler sunmak ve memnuniyet sağlamak için kurulmuştur.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana tüm müşterilerimizin beklentilerini aşan, fark yaratan ve tutarlı bir hizmet politikası sergileyen Servis Home, teknolojiye entegre yapısı ile daima en yeniyi ve iyiyi sunmuştur.

7/24 teknik destek sağlayan ekibimiz klasik ve amatör servis alışkanlıklarından sıyrılarak sadece bakım ve onarımda değil, kullanımda ve satışta da müşterilerine farklı pencereler açar. Her an ulaşılabilir olan klima servisimiz;

Bakım
Onarım – Tamir
Montaj – Söküm
Yedek Parça – Aksesuar konularında hızlı ve yerinde çözümler sunmaktadır.
Servis Hizmetlerinde Güven ve Kalite…

Uzman kadrosu ile yıllardır İstanbul’un her yerinde servis hizmeti veren ve dayanıklı tüketim mallarınızın güvencesi olan Servis Home sizlere daha iyi hizmet vermek için teknoloji ile uyumlu, yeniliğin imkanlarını sonuna kadar kullanarak servis uygulamalarında %100 başarı, güven ve kalite sunuyor. En hızlı ve yerinde müdahalelerle klimanızın ilk günkü gibi çalışmasını ve tasarruf etmesini sağlıyor.