Klima

Sektör : Eğlence ve Oyun Tarih : 8 yıl önce
Telefon : 02126608131 Faks : 02126606950
Web Sitesi : http://www.klima.com.tr
Adres: Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No: 4Bakırköy – İstanbul Bakırköy / İstanbul
İklimlendirmenin Yıllardır Değişmeyen İsmi
klima.com.tr İklim Plus’ın tescilli markası olarak klima sektöründe 20 yıllık deneyim ve uzmanlık ile Türkiye genelinde klima satış, servis ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Online satış kanalımız ve merkezlerimiz, 40 kişilik teknik kadromuz ve geniş yedek parça tedarik ağımız ile iklimlendirme ihtiyaçlarınızı kusursuz ve hızlı bir şekilde karşılıyoruz.
Teklif Al
Bize Ulaşın
klima.com.tr
klima.com.tr olarak online klima alışverişlerinizde Mitsubishi, Sigma, General ve Samsung gibi dünya devi markaların ürünlerini güvenle ve hızlı bir şekilde almanızı sağlıyoruz. Bakırköy, Florya ve Beyoğlu şubelerimiz ile İstanbul genelinde servis ve satış ağı oluşturmanın yanında klima.com.tr web sitemiz ile müşterilerimize evlerinden alışveriş yapmanın konforunu sunmak amacımızdır.

40 kişilik teknik kadromuzla online alışverişin dışında bakım, onarım-tamir, yedek parça ve aksesuar süreçlerinde de şehrin en kaliteli hizmetini almanızı sağlıyoruz. Her biri alanında uzman teknisyenlerimiz çağrı merkezimize ulaşan aramalarınız güler yüzle karşılayarak kısa sürede adresinizde bakım ve onarım yapıyor.
klimacomtr
iklimplus2
Güven Veren Servis – İklimplus
1994 yılında İstanbul’da kurulan İklimplus olarak, klima sektörüne girdiğimiz günden bu zamana kadar yüksek standartlarda kaliteli satışlarımızla, teknisyen eğitimlerimizle, performans artıran çalışmalarımız ve sektörün ihtiyaçlarına yönelik projelerimizle tek adres olmaya devam ediyoruz.

Satış hizmetlerinde üst üste kazanmış olduğumuz Türkiye 5.’liği ve İstanbul 3.’lüğü ile hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. 40 kişiden oluşan genç ve dinamik ekibimiz, sektördeki tecrübemizi 20 araçlık filomuzla evlerinize ulaştırıyor. Klima danışmanlarımız satıştan servise bilgi ve hizmet desteği verirken teknisyenlerimiz de klimanızın bakım ve onarımını yapıyor. Güvenli ve kaliteli satış ve servis için size sadece çağrı merkezimize ulaşmak kalıyor.
İklimsa
Sabancı Holding markası olan İklimsa, Sabancı güvencesi ile dünyanın en iyi klima markalarının satışını Türkiye genelinde yapmaktadır. Mayıs 2006’dan itibaren sektörde yer alan İklimsa, yüksek hizmet kalitesini standartlaştırarak Türkiye’de en güvenilir klima markası olmayı başarmıştır.

Türkiye çapında yaygın İklimsa Merkezleri;

• General,
• Mitsubishi Heavy Ind.,
• Sharp,
• Sigma,
• Tronic marka klimaların satış ve servis hizmetlerini yapmaktadır.

Sabancı Holding bünyesinde finansman, strateji, iş geliştirme ve insan kaynakları işlevlerini yerine getiren İklimsa, 20 yıllık deneyimi ile Avrupa, Orta Doğu, Asya, Kuzey Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’nın çeşitli bölgelerine ulaşmaya devam ediyor.