İstanbul Küçükçekmece...

Sektör : Lojistik ve Nakliyat Firmaları Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0530 990 7784 Faks :
Web Sitesi : http://www.istanbulkucukcekmecenakliyat.com
Adres: Atakent Mah. Halkalı Cad. No:15-A İstanbul, Türkiye Küçükçekmece / İstanbul

Seçkin değerlere sahip bir firmanın en değerli müşterileri arasında yer almayı amaç edinen herkes için İstanbul Küçükçekmece nakliyat firmaları arasındaki yerimizi almaktayız.

Bir kaç yıllık bir firma değil geçmişten bu güne hizmetleri ile bugüne gelebilen köklü firma olmamın haklı gururu yaşamaktayız.

Vermiş olduğumuz hizmetlerin her biri sizlerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktadır.

Sizlerin talepleri bizlerin çalışma şeklini belirlenmektedir.

7/24 kesintisiz hizmet anlayışı ile yola çıkmış olan firmamız hem hizmet öncesi hem de hizmet sonrasında yanı başınızda olabilmenin garantisini sizlere verebilmektedir.

Bizimle çalışmak zorunda değilsiniz. Nakliyat ile ilgili aklınıza takılan her bir soruya kolayca çözümler firmamız sayesinde bulabilirsiniz. Farklı firmalardan fiyat teklifleri alarak en uygunu fakat em kapsamlı hizmet sunan firmanın sadece biz olduğumuzu yaşayarak görebilirsiniz.

İstanbul Küçükçekmece nakliyat olarak en başta bu ilçe sınırları içerisinde ikamet etmekte olan müşterilerimiz için evden eve taşımacılık, şehirlerarası nakliyat, ofis ve büro taşıma, parça eşya taşıma, depo, Ambalajlama ve paketleme gibi çok özel hizmetleri bir arada sunmaktayız.

Siz değerli müşterilerimiz her gün ki rutin işleriniz ile ilgilenmekteyken firma olarak bizler tüm nakliyat işlemlerinizi sadece bir kaç saat içerisinde tamamlamış oluyoruz.

Firmamız bünyesinde çalışmakta olan her bir personelimiz, nakliyat konusunda gerekli eğitimlerini tamamlayarak konunun uzmanı şeklinde işine koyulmaktadır. İşini en iyi şekilde bilen, severek, canla başla bu işte yer almak isteyen seçkin personel kadromuz sizlere de maksimum kalitede bir hizmet sağlamaktadır.

Çok güçlü bir ekibin yanı sıra farklı cinse ve büyüklüğe sahip eşyalarınızı sorunsuz olarak taşıyabilecek Araçlarımız ile bu işin içinde yer alıyoruz. Pratik bir hizmet anlayışını sağlayabilmek için farklı ihtiyaçlarınıza uygun araç filolarını bünyemizde bulunduruyoruz. Araçlarımızın iç donanımlarında yer alan özel kaplama malzemeleri daha yumuşak bir zeminin ve araç duvarlarının oluşmasını sağlamaktadır. Bu işlemin sonucunda araç içerisinde yola çıkan tüm eşyalarınız maksimum koruma ile yeni adreslerine ulaşmaktadır.

Araçlarımıza ait tüm bakımlar sizlerin eşya güvenliğini sağlamak için sürekli olarak takip edilmektedir.

Sizlerde bu değerlere sahip olmak için firmamız üzerinden nakliyat hizmeti alabilirsiniz.