İstanbul Başakşehir...

Sektör : Lojistik ve Nakliyat Firmaları Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0530 990 7784 Faks :
Web Sitesi : http://www.istanbulbasaksehirnakliyat.com
Adres: Atakent Mah. Halkalı Cad. No:15-A İstanbul, Türkiye Başakşehir / İstanbul

İstanbul başak nakliyat firmaları arasında görev yapan bir firma olarak çok köklü hizmetlere imza aramaktayız.

Firmamızı tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı, nakliyat işlemlerini gözü kapalı olarak emanet edebileceği bir konuma getirebilmenin amacını gütmekteyiz.

Şuan İstanbul’un her bir noktasına yoğun bir şekilde hizmetlerimizi ulaştırmaktayız. Farklı ilçelerin her birinde vermiş olduğumuz nakliye işinde daha önce görülmemiş bir çalışma sunuyoruz.

Ekibimiz oldukça güçlü bir personel ağına sahiptir. Önce çalışan memnuniyetine önem veriyor ardından çalışan memnuniyetini ekip olarak birlikte sağlıyoruz. İşinde mutlu personeller ile müşteri taleplerinin her birini büyük bir memnuniyet ile yerine getiriyoruz.

Çok geniş kapsama sahip hizmet alanlarımız içerisinden sizlerde ihtiyaç duyduğunuz bir konuda bizlerden yardım sağlayabilirsiniz.

Donanımlı altyapı ve ekipman süreçlerimiz ile işinize en hızlı çözümleri İstanbul Başak şehir nakliyat firması olarak sadece ve sadece bizler sağlıyoruz.

İlk gün yola çıktığımız aşkla işimize bugün çok daha bağlıyız. Para kazanmak ikinci amacımız olurken ilke amacımız sizin gibi değerli dostlar kazanmak için çalışıyoruz. Firmamızı diğer nakliyat firmalarından ayıran özellikler hakkında kısa bahsetmek gerekirse

Firmamız bünyesindeki her bir personel bu konuda eğitimli ve gerekli yeterlilik belgelerine sahip seçkin personellerdir.

Son teknoloji araç filolarımız ile eşyalarınız yıl boyunca sorunsuz olarak yaşanabilmektedir. Sürekli bakım ve kontrolleri yapılan her bir aracımız şoförlerimiz tarafından kullanılmaktadır.

Nakliyat öncesi ücretsiz ekspertizin hizmetini sadece firma olarak biz sağlamaktayız. Önce yapılacak işin taslağını oluşturuyor daha sonra nu iş için kaç adet personel, ne tarz bir araç gerekiyor. Onun raporunu oluşturarak siz değerli müşterilerimize en uygun fiyat teklifini sunuyoruz.

Bu değerli raporun ardından tercihi sizlere bırakıyor ve teklimizi onaylamanızı bekliyoruz. Eğer firmamız ile çalışma kararı verirseniz. Sizlerden nakliye işlemi için tercih edeceğiniz tarih ve saat bilgisini alarak istenen anda istenen adres üzerinde bulunuyoruz.

Nakliye işlemine geçmeden ilk işimiz özel ambalajlama ürünlerimiz ile sağlığını arttırmaya özen gösteriyoruz. Bu işlem sayesinde değerli eşyalarınız kırılma çizilme veya deformasyon işlemlerine karşı daha korunaklı bir hale gelmektedir.