İngiltere Ziyaretçi...

Sektör : Bilişim Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 08504555505 Faks :
Web Sitesi : http://ingiltereziyaretcivizesi.com
Adres: Sheraton Business Centre Boğaz Sk. No: 10 Kavaklıdere Çankaya Çankaya / Ankara

İngiltere Ziyaretçi Vizesi kapsamında birçok vize başvuru çeşidi bulunmaktadır. Bu vize çeşitlerinden bir tanesi de İngiltere İş vizesidir.
Genel manası ile İngiltere iş vizesi, Birleşik Krallık ’ta 6 aydan daha kısa bir süre için kesinlikle ücretli veya ücretsiz çalışmamak şartı ile verilen bir nevi etkinlik katılım iznidir. Bu vize kapsamında bilmeniz gereken en önemli nokta budur.
İngiltere ziyaretçi vizesi alternatiflerinden birisi olan iş vizesi ismi gereği bazı yanlış anlaşılmalara mahal verebilir. Şöyle ki, İngiltere’ye çalışmak amaçlı gitmek insanlar yanlışlıkla İş vizesi başvurusunda bulunabilirler. Bu tür bir amaçla yapılan İngiltere İş Vizesi başvurusu zaten konsolosluk tarafından direk olarak ret görecektir. Bu durum sizin için zaman ve maddi kayıp demektir.
İŞ VİZESİ KİMLERE VERİLİR?
İngiltere Ziyaretçi Vizesi talebinde bulunan kişiler Birleşik Krallık’ta bazı ticari etkinliklere katılabilmek amacı ile bu alanda bir başvuru yapmaktadırlar. Yani orada yapılacak olan fuar, konferans, iş görüşmesi, toplantı, seminer tarzı etkinliklere katılım için iş vizesi alınmaktadır.
Örneğin doktorlar, şirket çalışanları, akademik personel gibi aktif iş hayatında olan kişiler İngiltere’de kendi dalları ile ilgili bir etkinliğe katılabilmek için iş vizesi talebinde bulunabilirler. Bu tür vizelerde ülkeye gidiş amacı çok net olduğu için olumlu sonuçlanma oranları da oldukça yüksektir. Çünkü iş vizesi talebinde buluna her birey Türkiye’de yerleşik bir hayata ve işe sahiptir. İngiltere’ye ziyaret etmesinin tek nedeni ise işine katkı sağlamaktır.