İngiltere Yerleşim...

Sektör : Bilişim Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 08504555505 Faks :
Web Sitesi : http://ingiltereyerlesimvizesi.com
Adres: Sevil 1 işmerkezi 1476/1 sokak no 7 kat1 daire 102 Alsancak İzmir Alsancak / İzmir

İngiltere Eş Vizesi Girişi İzni
Bir İngiltere vatandaşıyla olan ilişkiniz temelinde İngiltere'ye girmek istiyorsanız, İngiltere'ye gelmeden önce giriş izni başvurusunda bulunmalısınız. İngiltere'nin içinden başvuru yapıyorsanız, başvuruda bulunduğunuz tarihte altı ay geçerli olan bir vize ile İngiltere’de kalma izniniz olmalıdır.
Zaten Birleşik Krallık'taysanız ve başlangıçta altı aydan daha kısa bir süre için kabul edildiyseniz (örneğin, başlangıçta bir ziyaretçi veya aday öğrenci olarak kabul edildiyseniz) eş durumuyla İngiltere Yerleşim Vizesi için geçiş yapamazsınız.
Eşler İçin İngilizce Dil Gereksinimleri
Eş vizesi adayı olarak İngilizce konuşabileceğinizi ve anlayabildiğinizi göstermeniz gerekir. Aşağıdaki durumlarda İngilizce dil şartlarını yerine getirmelisiniz:
Avrupa Ekonomik Bölgesi ve İsviçre dışındaki bir ülkenin vatandaşıysanız;
Bir İngiliz vatandaşıyla veya Birleşik Krallık'ta yerleşik bir kişiyle ilişki içindeyseniz;
Bu kişinin eşi olarak İngiltere'ye göç etmek istiyorsanız.
İngilizce konuşan bir ülkenin vatandaşı değilseniz veya İngilizce dilini bilmiyorsanız, onaylı bir test sağlayıcısından bir İngilizce dil sınavına girmeniz gerekecektir. Yurtdışından İngiltere Yerleşim Vizesi başvurusu yapıyorsanız, ülkenizde onaylı bir İngilizce dil sınavına girmeniz için gerekli düzenlemeleri yapmalısınız. İngilizce dil gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın.
Eş Vizesi Bağımlıları
18 yaşın altındaki çocuklar bağımlılarınız olarak İngiltere'ye girebilir. Eşiniz için vize başvurunuzu yaparken aynı zamanda onlar için de bir başvuruda bulunmalısınız. Sponsor eşinizin, sponsorluğuna bağlı bağımlı çocukların sayısına bağlı olarak değişen, belirli bir miktardaki geliri göstermesi gerektiğini lütfen unutmayın.
Ya İlişkiniz Sona Ererse?
Eğer ilişkiniz eşiniz yalnızca Birleşik Krallık’a girme veya kalma izniyle sınırlı bir vizeye sahipse aşağıdakileri yaparak UKBA’ya durumu bildirmeniz gerekir:
Eşinizin pasaportunda, doğum tarihinde ve giriş izninde veya UKBA referans numarasında (biliniyorsa) gösterildiği gibi tam adını ekleyin.
UKBA, eski partnerinizin İngiltere'de kalma izninin iptal edilip edilmeyeceğine karar verecektir. Ancak, ilişkinizin temeli değiştiyse, bu otomatik olarak gerçekleşmeyecektir. Örneğin, Birleşik Krallık'ta başka bir temel izinle kalmaya hak kazanabilirler.