İngiltere İş...

Sektör : Bilişim Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 08504555505 Faks :
Web Sitesi : http://ingiltereisvizesi.com
Adres: Profılo AVM Cemal Sahir Sk. No:33 Kat: 2 Ofis No: 141 Mecidiyeköy Şişli İSTANBUL Şişli / İstanbul

İngiltere İş Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Türkiye üzerinden bazı ticari anlaşmalar için İngiltere'ye gitmek isteyen kişinin ziyaretçi vizesine sahip olması gerekmektedir. Bu iş ziyaretçi vizesi sırasında bazı hazırlanması gerek evraklar vardır.
Bu evraklardan bazılarının aslı bazılarını da fotokopisi istenmektedir. İngiltere'ye gitmek için İngiltere İş Vizesi formunu dolduran kişi İngiltere'de kullanılan resmi dil üzerinden belgeleri doldurmak zorundadır. Eğer kişi bu belgeleri Türkçeye çevrilmiş hali ile sunacaksa özellikle bu belgelerde tercüme noktasında yardımcı olan kişinin bazı kişisel bilgileri de belgeye eklenmek zorundadır.
Eksiksiz Doldurulması Gereken Evraklar
İngiltere İş Vizesi için İngiltere'ye gidileceği zaman öncelikle kişinin seyahatini yapıp döndükten sonra hala geçerliliğini korumaya devam eden 6 ayı içeren bir pasaporta sahip olması gerekir. Bu pasaportun içerisindeki 2 sayfanın boş bir halde bulunması da önemlidir.
Eğer kişi İngiltere'de bulunan herhangi bir firma tarafından ülkeye çağrılmışsa o firmanın kişi adına yazdığı davetiye mektubu da evraklar arasına yerleştirilmelidir.
Seyahat sırasında kişinin seyahat içerisinde yapacağı her türlü masrafı üstüne alan sponsor bir şirket varsa o şirketin bilgilerinin de verilmesi gerekir.
Kişisel olarak yapılan işin/mesleğin içeriğinden, meslek kartından, meslek içerisindeki hangi ünvana sahipse kişi yine bundan da bahsedilen belgelerin yazılması gerekir.
Kişinin Türkiye vatandaşı olduğuna ait içeren nüfus kimlik kartı bulunmalıdır. Bunun yanı sıra kişi İngiltere'deki bir firmadan davet almışsa davet eden kişinin de iletişim bilgileri orada hangi statüde konumda olduğu, şirketteki mesleğine dair bilgileri yine davet mektubunun yanına imzalı ve kaşeli bir şekilde bulundurması gerekir.