İleri Kombi...

Sektör : Bilişim Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 05324116318 Faks :
Web Sitesi : https://ilerikombiservis.com
Adres: Dervişali Mahallesi, Kurtağa Çeşmesi Sk. No:27B, 34096 Fatih/İstanbul Fatih / İstanbul

Kış yine geldi çattı. Kışın en temel ihtiyacımız olan ısınma ihtiyacını ne kadar karşılayabiliyoruz? Soğuk kış günlerinde . Teknolojik aletlerin hayatımızı kolaylaştırdığı bir gerçek. Fakat ısıtma ve soğutma ve diğer iklimlendirme cihazlarımızın bakımını yapmadığımız sürece bize yardımcı olamayacaklarını söylemek yanlış olmaz. İleri Kombi Servis olarak bu süreçlerde tam güvenle yanınızdayız.
Tavsiye edilen sürelerde periyodik olarak yapılmayan kombi ve klima bakımları cihazların verimli çalışmamasına hatta arıza çıkarmasına sebep olabilir. Kombinizin bakımını aksattığınızda doğru ısıtma gerçekleştirememesi veya gereğinden fazla elektrik tüketmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu gibi sorunlar, hiç birimizin soğuk kış günlerinde karşılaşmak istemeyeceği şeylerdir. Kombi bakım ve kontrollerinin sürekli yaptırılması bu nedenle çok önemlidir. İleri Kombi Servis, ısıtma ve soğutma sistemleri konusunda size her türlü desteği sunacaktır.
Kombi bakımlarını, işini iyi yapan, güvenilir ve kaliteli bir servise yaptırmak işinizi şansa bırakmanızı önleyecektir. Kalitesiz bir servis sonucunda elde edeceğiniz tek şey günü kurtaracak çözümler olacaktır. Birkaç gün sonra kombinize tekrar bakım-onarım yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. İnanın bu durum, tahmin ettiğinizden daha çok yaşanmaktadır.
Yaz aylarında kombiye pek ihtiyacınız olmadığını düşünebilirsiniz. Fakat yazdan sonra gelecek çetin kış ayları için kombi bakımınızı yaptırmanız gerekiyor. Evinizin düzgün ısınmasını ve sıcak suyun istediğiniz şekilde akmasını istiyorsanız mutlaka kombi bakımınızı zamanında yaptırmalısınız. Yani yazın ısınma ihtiyacımız olmasa bile sıcak suyu bizlere sağlayan kombilerimizdir. Buz gibi suyla duş almak ya da bulaşık yıkarken sıcak suyun kesilmesi gibi durumlar pek istenmeyen durumlardır.
Unutmayın! Cihaz bakımları, sadece ilgili sezonda yapılan işlemler değildir. Yaza ve kışa hazırlıklı olabilmek için bu bakımları aksatmadan gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bakımlarınızı İleri Isıtma Soğutma olarak İleri Kombi Servis yöntemleriyle kombi servisi konusunda tecrübeli olan ustalarımıza yaptırarak işinizi garanti altına alabilirsiniz. İşini yarım yapan, güven vermeyen, hizmet sonrası sorunların devam ettiği firmalardan uzak durmanızı tavsiye ederiz. İleri Kombi Servis olarak Güvenilirlik ve Doğru hizmet konusunda iddialıyız! Size memnuniyet vaad ediyoruz!