HAR Makina...

Sektör : Ambalaj ve Paketleme Firmaları Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 4443154 Faks :
Web Sitesi : https://www.harmakina.com/
Adres: İkitelli O.S.B. Demirciler Sanayi Sitesi A Blok No:1 Başakşehir/İSTANBUL başakşehir / İstanbul

Jöle Dolum Makinası
Kozmetik sektöründe profesyonel bir üretim için ihtiyacınız olan bütün özellikleri bir arada bulacağınız jöle dolum makinası, yarı akışkan ürünlerin kaplara doldurulması için ideal bir performans sergileyecektir. 8 ünite üzerinden çalışabilecek şekilde tasarlanmış olan makinalarımız, dakikalar içerisinde otomatik dolum işlemini bitirerek, kısa zamanda üretimin tamamlanmasını sağlar.
Jöle Dolum Ve Kapama Makinası
Hassas sensör özellikleriyle, ürünleri ambalajlarına göre doldurabilme mekanizmasına sahip olan jöle dolum makinası, tam otomatik bir şekilde çalışarak PLC kontrolü üzerinden yönetilebilmektedir. Akma, dökme ve köpürme ihtimaline karşı hassas çalışan makinalarımızdan biri olarak, otomatik temizleme özelliği de bulunmaktadır. Kozmetik alanında işlerinizi kolaylaştıracak olan dolum makinesi aynı zamanda kapama makinesiyle sekronize bir şekilde çalışarak, paketleme işleminin kısa bir süre içerisinde tamamlanmasını sağlayacaktır.
Profesyonel ve hızlı bir paketleme işlemi için ihtiyacınız olan bütün özellikleri sunacak, dolum, kapatma ve etiketleme makinalarını sekronize ederek manuel hiçbir işlem yapmadan üretiminizi tamamlayabileceksiniz. Yarı sıvı maddelerin aktarılması için ideal bir hizmet sağlayacaktır.
Şampuan Dolum Makinası
Kozmetik alanında yer alan bir diğer ürün şampuan dolum makinaları için de bizimle iletişime geçerek, ürünlerinizin ekonomik ve hızlı bir şekilde doldurulmasını sağlayabilirsiniz. Profesyonel bir hizmet ve tam otomatik bir teknoloji için makinalarımız 7 renkli dokunmatik ekrana sahip olup, ölçü ve ayarlama işlemlerini istediğiniz ambalaja göre ayarlayabileceğiniz özelliklere sahiptir.