Fakro Çatı...

Sektör : Eğitim Tarih : 6 yıl önce
Telefon : 0216 398 27 48 Faks :
Web Sitesi : https://www.fakrocatipencereleri.com
Adres: Ahmet Yesevi Mahallesi Çamlık Caddesi Sema Sokak No:9 Samandıra / İstanbul
Deneyimli bir ekip tarafından hızla kurulumu tamamlanan çatı merdiveni modellerimiz arasında pek çok farklı seçenek bir arada sizleri bekliyor. Şıklığı evlerinize, işyerlerinize taşıyacak garantili çatı merdiveni modellerimiz sağlamlığı ile sizlere uzun yıllar boyu güvenli ve sağlam kullanım fırsatı sunuyor.

Çatı merdivenleri son yıllarda çok tercih edilen, fonksiyonel özellikleriyle artık çok daha kolay kullanım imkânı veren araçlardan biridir. Garanti kurallarına uygun üretilen merdiven modellerimiz içerdiği malzeme itibariyle metal, ahşap veya bunların karışımı ürünlerden oluşabilmektedir. Hangi ürüne ihtiyaç duyduğunuz konusunda karar veremiyorsanız, deneyimli ekibimiz sizlere her aşamada yardımcı olacaktır.

Yurdumuzun pek çok ev ve iş yerinde tercih edilen merdiven tasarımlarımız uzun yıllar sağlamlık ve renk koruma özelliklerine sahiptir. Ürünümüz kurulumdan sonra yaşanacak herhangi bir soruna karşı firmamızın güvencesi altındadır. Deneyimli ekibimizde kısa süre ölçülüp kurulumu tamamlanan ürünlerimiz yalnızca sizin yaşam alanınıza uygun olarak hazırlanmıştır. Dekorasyonunuzla bir ahenk yaratacak merdivenlerle evlerinizde arzu ettiğiniz şıklığı kazanmanız mümkündür.