Eurasia Saç...

Sektör : Sağlık Kuruluşları Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 02121234565 Faks :
Web Sitesi : https://eurasiahaircenter.com/
Adres: Nişantaşı/Şişli şişli / İstanbul

İnsanlar olarak her zaman dış görüntümüze önem vermiş ve güzel görünmek için çeşitli şeyler denemişizdir. Güzel görünmenin ilk sırrı elbette sağlıktan geçiyor. Vücudumuza herhangi bir şey olsa bu durum sonucu mutsuz oluruz. Dış görünümün en dikkat çekici kısmı şüphesiz saçlardır. Herkes güzel ve sağlıklı saçlara sahip olmak ister. Kadın erkek fark etmeksizin saçlarımızın güzel ve sağlıklı görünmesi için her şeyi yaparız.

Fakat durum her zaman istediğimiz gibi olmaz. Saç dökülmesi birçok insanın yaşadığı önemli bir problemdir. Özellikle erkeklerde ilerleyen yaşlarda saç dökülmesi ve kelleşme oldukça sık görünen bir durumdur. Bu durum kişinin mutsuzluğuna sebep olur çünkü önceden sahip oldukları sağlıklı ve gür saçlara özlem duyarlar.

Neyse ki günümüzde saç ekim merkezleri sayesinde özlenilen o görüntüye kavuşmak artık mümkün. Tabi ki bu işlem ustalık ve uzmanlık gerektiriyor ve birçok kişi yasa dışı merkezlerin artmasından ötürü bu uygulamadan çekinmektedir.

Yıllardır Şişli – Nişantaşı bölgesinde hizmet vermekte olan Eurasia Hair Center size istenilen güvenilirliği sunuyor. Senelerdir büyüyerek ve gelişerek alanında uzmanlaşmış olan kurum, işinin ehli uzman personelleriyle ve sağlıklı, temiz ortamlarıyla sizi özlediğiniz görüntüye kavuşturmaya garanti veriyor. Mükemmel doğallıkta saç ekimi işlemini gerçekleştirmek amacıyla en yeni teknoloji ve uygulamalardan yararlanıyorlar. Teknolojinin en gelişkin şekilde kullanılan uygulamalarından biri DHI Saç Ekimidir. Bu işlem doğrudan saç ekimi olarak da adlandırılır. Bu yöntemle verici alandan toplanan sağlıklı saç kökleri, kellik bulunan bölgeye choi implanter kalemleri ile doğrudan olarak yerleştirilir. Bu işlem acı duymamanız için lokal anestezi altında yapılır. DHI yöntemiyle saç dokularının toplandığı alan tıraşlanmadan toplanabilmektedir. Ayrıca toplanılan saç kökleri alındıktan 12 dakika sonra nakil işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Bu yöntem uygulanırken herhangi bir kesi ya da delik kullanılmadığından dolayı iyileşme süreci daha hızlı olmaktadır. Bu uygulamanın dezavantajı ise kullanılan teknik malzemenin maliyetinin yüksek olması uygulama fiyatlarını yükseltmektedir. Ayrıca diğer saç ekimi yöntemlerine oranla iki katı uzunluğunda sürmektedir.

Her geçen gün gelişmeye devam etmekte olan saç ekim uygulamaları tıraşsız saç ekimine de olanak vermektedir. Her ne kadar uzmanlar tıraşlı bölgede daha rahat çalışsalar da çoğu hasta uzun saç kullanımını terk etmek istemez. Bu uygulamanın yapılabilmesi için doktorunuzun saç ekimi ve saç ekimi yapılacak bölgeyi incelemesi gerekmektedir. Yapılan tetkikler sonrasında tıraşsız saç ekimi yapılıp yapılamayacağına doktorunuz karar verir.

Ancak tıraşsız saç ekimiyle müdahalenin süresi %50 oranında uzar, buda doktor ve personelin daha uzun süre çalışması anlamına gelmektedir. Bu sebeple müdahale fiyatları değişkenlik gösterebilir. Tıraşsız saç ekimi cerrah açısından oldukça zordur çünkü özellikle ekim yapılacak alanda bulunan tüyler görüş açısını zorlaştırır ve doktorun çalışmasını engelleyici bir unsur olabilir. Bu nedenle tıraşsız saç ekimi ancak uzman bir doktor ile mümkündür. Eurasia Hair Center uzman personeliyle tercih ettiğiniz her türlü uygulamayı size rahatlıkla sunmaktadır.