Eşya Depolama

Sektör : Bilgisayar Tarih : 8 yıl önce
Telefon : 0216 305 49 39 Faks :
Web Sitesi : http://www.globaltasimacilik.com
Adres: feyzullah mah yunus emre cad no 10 /5 maltepe maltepe / İstanbul
Hem İstanbul içi hemde İzmir , Ankara , Adana ve diğer şehirlerimize evden eve nakliyat ve ofisten ofise nakliye hizmetlerini , müşteri memnuniyeti esasına dayanan bir hizmet kalitesi ile uzun yıllardan beri yapmaktadır.

Evden eve nakliyat sektöründe işini bilen uzman kadromuz , tecrübelerimiz ve iş ahlakımızla müşterilerimize sağladığımız “Sorunsuz nakliyat” bizim en temel prensibimizi oluşturmaktadır.

Evden eve nakliyat, Ofis taşımacılıgı, Parça eşya taşımacılıgı, depolama hizmeti, Askılı tekstil taşıması, piyano nakliyesi , Fuar ve stand seminer malzemeleri gibi çeşitli hizmet alanlarında profesyönel hizmet anlayışımızı , tecrübelerimizi ve kalitemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız.

En büyük hedef ve farkımız , olağanın dışında , belli kalıplar ile değil siz müşterilerimizin istekleri ve arzuları dahilinde , taşınma işini en sorunsuz şekilde gerçekleştirmektir. Bizim için önemli olan müşterilerimizin sıkıntısız bir şekilde taşınma işinin gerçekleşmesidir.
Şu unutulmamalıdır ki ! Evden Eve Taşımacılık (Nakliye) , hafife alınmamalı , kesinlikle uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir. Tecrübesiz kişiler tarafından yapılacak taşımada meydana gelecek hasarlar , maddi açıdan karşılansa bile bu olayın vereceği rahatsızlık ve maneviyat hiç bir şekilde karşılanamaz.