Este Aura...

Sektör : Eğitim Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 05304426099 Faks :
Web Sitesi : https://esteaura.com/
Adres: Abdi İpekçi Caddesi No:29 Atid Apt. K:2 D:3 Nişantaşı / Şişli İstanbul şişli / İstanbul

Bacaklarda Yaşanan Sorunlara Karşı Uygulanan Tedaviler ve Fiyatları

Bacak estetiği problemlerine yönelik birçok farklı işlem uygulanabilmektedir. Bu işlemler; çarpık bacak estetiği, uyluk germe ameliyatı, diz estetiği, çöp bacak estetiğidir.

Yapılan bu ameliyatları genel olarak, dolgu ya da germe işlemleri olarak adlandırabiliriz. Çünkü birçok kişinin yaşamış olduğu sorunlar, yağ birikimi sebebi ile ortaya çıkmaktadır. Bunları gidermek adına gerekli olan bölgelere dolgu işlemi yapılır ve aynı zamanda biriken yağların alınması işlemi de uygulanır. Sarkma durumlarında, derinin toparlanabilmesi adına fazlalık olan kısımlar kesilerek tekrar birleştirilmektedir.

İşlem sonrasında oluşabilecek sorunlar ise diğer cerrahi işlemlerden farklı değildir. Bacak bölgesinde işlem yapılacak olan alanlarda kalan izler, bazı hastalarda daha belirgin olabilmektedir. Ameliyattan sonra özellikle ilk 1 ay boyunca izlerin daha belirgin hale gelmemesi için işlem yapılan bölgelerde hareket kısıtlılığını sağlamak gerekmektedir.

Bacak estetiği fiyatları; bacakta bulunan yağ dokusu miktarı, sarkmanın derecesi, ek bir tedavinin gerekli olup olmadığı ve seçilen ameliyat tekniğine bağlı olarak değişmektedir.