Ekutucu

Sektör : Ambalaj ve Paketleme Firmaları Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 02126135595 Faks :
Web Sitesi : https://www.e-kutucu.com
Adres: Maltepe Mah. Gümüşsuyu Cad. 1. Matbaacılar SitesiNo:110 Topkapı 34010 Zeytinburnu / İSTANBUL zeytinburnu / İstanbul

1978 yılında İstanbul’da kurulan firmamız toptan kutu üretimi ve toptan çikolata kutusu yapmaktadır.
Tipo baskı sistemiyle faaliyetine başlamış olan matbaamız 1990 yılların başlarından itibaren matbaa alanında birçok ilki gerçekleştirmiş olup dijital dünya platformuna ilk giren firmalardan biridir.
Üretim portföyünü her geçen gün daha da genişleterek, tasarımdan ürün teslimine kadar her aşamada titizlikle çalışıp, müşterilerine daha iyi hizmet ve ürün sunabilmek amacıyla mevcut bilgi birikimini arttırmak çabasını devam ettirmektedir.
Tüm bu çalışmaları kendi bünyesindeki personeller ile gerçekleştirmekte olup bireysel veya kurumsal tasarım olarak özgü ürünler ortaya koymaktadır.
e-kutucu.com olarak bünyemizde Çikolata kutusu, toptan Çikolata kutusu, Makaron kutusu, Kalpli Kutu, Kraft Kutu, Asetat Kapaklı Kutular, Lüx Çikolata Kutusu, Baskılı Kutu, Poşet, Çanta, Hediyelik Çikolata Kutusu,
Madlen Kutusu, Kalpli Kutu, Hediye Kutusu, Pencereli Kutular, En Ucuz Promosyon Kutular, Promosyon Ürünleri olarak en uygun Baskılı Islak Mendil, En Ucuz Logolu Pelür Kâğıt, En Ucuz Baskılı Pipet, En Ucuz Baskılı Peçete olarak yurt içi ve yurtdışı olmak üzere ürünlerimizi toptan ve perakende olarak dünyanın her yerine göndermekteyiz.
Çikolata kutu fiyatları olarak İstanbul’da en uygun çikolata kutu fiyatları ile en kaliteli çikolata kutusu yelpazesi olarak öncü bir firma olama yolunda ilerlemekteyiz.
Toptan çikolata kutusu ve toptan çikolata kutu fiyatları için internet sitemizi ziyaret edebilir.
Online destek hattımızdan çikolata kutusu fiyatları alabilirsiniz.