Dr Bayer...

Sektör : Sağlık Kuruluşları Tarih : 2 yıl önce
Telefon : 05456920444 Faks :
Web Sitesi : https://www.yetkinbayer.com/
Adres: Ulus, Ahmet Adnan Saygun Cd. No:69B, 34340 Beşiktaş/İstanbul Beşiktaş / İstanbul

Uluslar arası sağlık hizmetlerinin arzı noktasında uzun yıllardır çalışmakta olan Dr. Bayer Clinics, genişleyen branşları ile artık Saç Ekimi ve Medikal Estetik uygulamalarından daha fazlasını sunuyor. Dr. Yetkin Bayer’in ismini taşıyan ve onun önderliğinde hizmetlerini sürdüren klinik, bugün itibariyle Saç Ekimi, Medikal Estetik, Ağız ve Diş Sağlığı ve Ortopedi branşlarında hizmet sunmaktadır.

Dr. Bayer Clinics, uzun zamandır yabancı hastalara hizmet veriyor olmasından ötürü, sağlık hizmetlerinin sunumunda Avrupalı hastaların beklentilerini karşılar düzeyde bir fiziksel ortam ve elbette buna uygun hasta desteği süreçleri geliştirmiş durumdadır. Sağlık protokolleri bakımından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyet Sağlık Bakanlığı protokollerine uygun çalışan klinik, gelişmiş teknolojileri ve yeni nesil tıbbi uygulamaları bünyesine hızla dahil etmektedir.

Uluslararası Sağlık Hizmetleri
Dr. Bayer Clinics, yurt dışından ciddi bir hasta trafiğine sahiptir. Saç ekimi ile başlayan sağlık hizmetlerinin yurt dışına arzı süreçleri, günümüzde kliniğinde de çalışmaları ile diğer branşları da kapsar hale gelmiştir. Yurtdışından gelen hastalar için estetik cerrahi ve medikal estetik uygulamaları oldukça popüler uygulamalar olarak bilinir. Bununla birlikte Ağız ve Diş sağlığı ve elbette ortopedinin de yurtdışına sunumu mümkündür. Klinik standartlarını bu seviyede tesis ederek, geleceğe yatırım yapmaktadır.

Kurallar ve Protokoller
Dr. Bayer Clinics, Başta Türkiye Cumhuriyeti yasaları olmak üzere, global sağlık regülasyonlarını koşulsuz kabul eder ve uygular. Kanunların ve tıbbi etiğin dışında uygulamamız söz konusu değildr.

Sağlık Hizmetlerimiz
Dr. Bayer Clinics; uzun zamandır sürdürdüğü Saç ekimi uygulamalarının yanında, Medikal estetik, Diş Hekimliği ve Ortopedi branşlarında sağlık hizmetleri sunar. DHI Saç ekiminden, Diş tedavilerine kadar bir çok sağlık hizmeti sunan klinikle ilgil daha detaylı bilgi almak için iletişim hattı üzerinden kuruluşa ulaşılabilir.