Deha NAKLİYAT

Sektör : Lojistik ve Nakliyat Firmaları Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 03123196565 Faks :
Web Sitesi : https://www.ankaradehanakliyat.com/
Adres: Abidinpaşa mah. Bağlarbaşı cad. 21/B Mamak / Ankara

Ankara evden eve nakliyat; Ankara nakliyat firmaları tarafından müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bulunduğu adresten alarak istenilen adrese belli bir tarih ve ücret karşılığında taşınma işlemine verilen addır. Şehir içi nakliye de ortalama 700 TL ile 1100 TL ücret ve 4 ile 6 saat arasında hizmet gerçekleştirilirken şehir dışı nakliye de gidilecek şehrin kilometre uzaklığı baz alınarak nakliye fiyatı belirlenmektedir. ( Ortalama Km * 5 TL üzerinden hesaplanır )
Ankara nakliyat hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgi bu içerikte. Lütfen okuyun ve Ankara evden eve nakliyat işlemlerinizde gerekli bilgiye sahip olarak bir adım önde olun. Daha detaylı bilgi içi https://www.ankaradehanakliyat.com/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz
Ankara nakliyat sektörüne 2001 tarihinde adım atan Deha Nakliyat, kurulduğu günkü heyecanla kendini geliştirmiş ve sektörüne büyük katkılar sağlamıştır. O günden bugüne yeniliklerin takipçisi olarak ülke geneli en çok tercih edilen nakliyat firması olmayı başarmıştır.