Çatı Merdiveni

Sektör : İnşaat ve Dekorasyon Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 0216 498 89 81 Faks :
Web Sitesi : https://www.fakrocatimerdiveni.com
Adres: Abdurrahmangazi mahallesi Atatürk caddesi no: 30 kat 2 Sultanbeyli / İstanbul

Mevcut en iyi çatı merdiveni yelpazesi yarım asırdan fazla bir süredir çatı katı merdivenleriyle eş anlamlıdır ve bugün hala dünyanın en geniş üst düzey çatı katı merdivenlerini üretmektedir. Geniş, konforlu basamaklara sahip basit, ekonomik hafif modellerden, çift tam boy tırabzanlar ve yay destekli çalışma özelliği var. Eviniz için bir çatı merdivenine yatırım yapmanın yalnızca bir hizmet açmayacağından emin olabilirsiniz. Çatı katınızda büyük miktarda faydalı alan vardır, ancak aynı zamanda evinizin değerini de artıracaktır.

2 ve 3 bölümlü alüminyum çatı merdivenleri tüm ev kullanıcılarının çatı katı alanlarına hızlı ve güvenli bir şekilde erişebilmeleri için gereken her şeyi sunmaktadır. Çoğu duruma uyacak şekilde iki versiyonda mevcuttur, her ikisi de kolay montajı sağlamak için gerekli tüm donatı ve talimatlarla monte edilmiş şekilde gelir. İngiltere'de yapılan en kaliteli çatı merdivenleri.

Gittikçe popüler hale gelen güzel İskandinav ahşap çatı katı merdivenleri her bütçeye uygun modellere sahiptir. Bu katlanır ahşap çatı merdivenleri, kullanımda soğuk ve gürültülü olabilen alüminyum modellere göre hızla tercih edilen bir ünite haline geliyor. Sürdürülebilir kaynağı olan keresteden güzel bir şekilde yapılmış ve kullanım kolaylığı için dengelenmiş bahar, her eve değer ve sınıf katıyor. Gövde yalıtımlı beyaz yüzlü döşeme kapaklı ve katlanır merdivenli komple ünite olarak tedarik edilir. Kurulum, gerekli tavan açıklığını kısaltmak ve tüm üniteyi yerine vidalamaktan ibarettir. Genellikle merkez depolarımızdan bir sonraki gün ücretsiz teslimat servisi ile temin edilebilir.

Bu merdivenler kapağın sınırları içinde kapanıp depolandıkları için, minimum depolama alanı olan küçük kapaklar ve tavanlar için idealdir. İki farklı boy seçeneği mevcuttur. 2.6m veya 2.9m tabandan tavana yükseklik. Her model, montaj sırasında mükemmel uyum için 3 farklı yüksekliğe ayarlanabilir. Alüminyumdan imal edilmiş ve geniş konforlu basamaklara sahip olan bu merdivenler, çatı katı merdiveni ürün gamımıza eklenen en yeni ve en popüler ürünlerdir.

Çatı merdiveni az sayıda açıklığa monte edilebilecek şekilde tasarlanabilecekleri yerlere uyacak, basit ve hızlı bir şekilde sabitlenebilen merdiven erişim çözümü için idealdir. Yelpazemiz şimdi mükemmel tamamen otomatik Motora elektrikli çatı merdivenleri içerir. Her duruma uyacak geniş bir yelpazede mevcut olan modeller, bir sonraki lüks ve kolaylık seviyesine loft erişimi sağlar.