Bursa Tel...

Sektör : İnşaat ve Dekorasyon Tarih : 3 yıl önce
Telefon : 0 530 091 56 49 Faks :
Web Sitesi : https://bursatelorgucit.com/
Adres: Ankara yolu Mimarsinan Mahallesi Kervan caddesi no:1 Yıldırım / Bursa Yıldırım / Bursa

Bursa tel örgü ve tel çit firması olarak yıllardan beri Bursa ve Türkiye genelinde, panel çit, cim çit, galvanizli çit, dikenli tel örgü, PVC kaplama tel çit, duvar üstü tel örgü, beton çit direği gibi birçok ürün yelpazemizle hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz ile her zaman sorunsuz bir şekilde hizmet ağımızı genişleterek devam etmekteyiz.
Bursa tel örgü çit sistemleri geleceğinizi koruma altına alma konusunda sizin en büyük yardımcınızdır. Bursa tel örgü çit fiyatları ile bölgede ve Türkiye genelinde en uygun fiyatlarla bahçelerinizi, evinizi, tarlanızı veya çitle çevirmek istediğini her yeri en uygun fiyatlarımızdan yararlanarak çevirebilirsiniz.
Bursa tel çit firmaları arasında yıllardan beri müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. Sorunsuz şekilde teslimat yapılıp ürünlerimizin arkasında durmaktayız.
Bursa tel örgü çit sistemleri siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Referanslarımıza her geçen gün yeni firmalar, adlar eklenmektedir. Birçok kurumsal şirket, malzeme, işçilik ve süre konularında, firmamızdan ve hizmet kalitemizden memnun kaldıkları için uzun yıllardır firmamızı tercih etmektedirler. Firmamızda müşteriyi bilgilendirmek en önem verdiğimiz konulardan biridir. Bunun sebebi ise müşteri neye para harcamış olduğunu bilsin ve yapılan işten, malzemeden memnun kalsın isteriz.
Saha güvenliği konusunda sektörün öncüsü olan firmamız, dünyadaki sektörel gelişmeleri yakından takip etmekte olup, uluslararası kalite standartlarında imalat yapmaktadır. Ülkemizin her yerinde, değişik sektörlerin gereksinim duyan değişik ölçü, ebat ve kalınlıkta tel imalatını oluşturan firmamız, malzemesi ve montajı dahil olmak üzere tecrübeli ekipleri ile topyekün tel-çit uygulamaları yapmaktadır.
Tel örgü çeşitleri açısından zengin bir yelpazeye sahip firmamız, her türlü tel çit ve tel örgü isteğinize göre cevap vermektedir. Bursa bahçe tel örgü fiyatları bakımından uygun seçenekler sunmaktayız. Bursa tel örgü firmaları arasında parlayan bir geçmişe sahip kariyerimiz var. Bursa tel çit imalatçıları ile sektörde her geçen gün yenilikler peşinde hizmet vermekteyiz. Açık alanlar için kullanılan çit mülkiyet ve çevre güvenliği sağlayan, sınırları belli eden, dekoratif işlevi bulunan bir tel örgü sistemidir. Sağladığı estetik görünüm sayesinde her yerde kullanıma uygun bir tel örgü yapısına sahiptir. Gelişebilecek tabiat vakaları karşısında dayanıklı tel örgülerden olup yüksek oranda tercih edilebilir bir tel çittir.

Panel çit farklı aralıklar ile farklı kalınlıklarda yapılabilmektedir. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz açık oturum çit tel örgü sistemlerinde, dayanıklı ve kaliteli ürünler kullanarak oluşabilecek kötü vakalara ve ürünün kullanım süresine katkı sağlamaktayız. Yaptırılan panel çitlerin, renk ve dokusunda oluşabilecek tüm deformasyonların önüne de sadece kaliteli ürünler kullanarak geçilebilir. Yapınak çıkışlı renkler kullanılmış olması, renk deformasyonunu önler.

Bursa panel çit fiyatlandırmasında, öteki tel örgü sistemlerinden daha uygun koşullar olduğunu söylemek mümkün. Ancak yine de standart bir fiyatlandırma tel örgü sektöründe mümkün değildir. Çünkü tel örgünün yada panel çitin kalınlığı, dokusu, uygulanacak zemin, uygulama boyutu vs. önem taşımaktadır.

Değişen teknolojinin gelişmesi ve görselliğin ön planda olduğu bu zamanlarda toplu yerleşim alanı olan siteler, okullar, hastaneler, park ve bahçeler, özel mülkiyetli çiftlik ve bahçeli villa tipi evlerin bahçe duvarı ve çevresinin emniyetinin sağlanması için yaygın olarak üretilen ve kullanılan, çephe çsafha etrafı saran teller her yönü ile çok tercih edilmektedir. Bursa Dekoratif açık oturum çit tel örgü uygulamaları firması olan Yıldız tel örgü çit sistemleri uzun yıllar alanında deneyimli kadrosu ve alan kişi memnuniyeti odaklı çalışan ustalaşmış ekibi ile çok kısa sürelerde uygun dekoratif panel çit fiyatları ile bu alanda hizmet vermektedir. Bursa tel örgü Çit Firmaları lideri Yıldız Tel Çit Sistemleri olarak Türkiye genelinde geniş kapsamlı ve başarılı projeye imza attık. Sektörde kendimize saygın bir yer edinerek ve Bursa tel örgü sistemleri olarak kurulduğumuz günden itibaren iş – işçilik devam ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı ilke edindik. Amacımız sektörde çıtayı daha fazla da pazarlamak, daha fazla projeye imza atmak ve en önemlisi de müşterilerimize en uygun projeyi ve kaliteli ürünü sunmaktır. Firmamızın kurumsallaşma adına yaptığı daha geniş olarak ta hızlandırılmış Bursa tel çit sistemleri zamana karşı yarışarak hizmet büyümeye devam etmektedir.
Referanslarımıza gün geçtikçe yeni firmalar, isimler eklenmektedir. Çeşitli kurumsal firma, malzeme, işçilik ve süre kazanmak, firmamızdan ve hizmet kalitemizden memnun kaldıkları için uzun yıllardır firmamızı tercihler. Firmamızda müşteriyi bilgilendirmek en önem verdiğimiz konulardan biridir. Bunun sebebi ise müşteri neye para harcadığını bilsin ve yapılan işten, malzemeden memnun kalsın isteriz. Bizim için kaliteli hizmet vermek para kazanmaktan önce gelir. Çevre Güvenliği konusunda sektörün öncüsü olan firmamız, sektörel gelişmeleri takip etmekte olup, uluslararası kalite standartlarında imalat yapmaktadır. Ülkemizin yerinde, değişik sektörlerin ihtiyacı olan değişik ölçülerde tel çit ürünlerimiz mevcuttur. Bursa tel örgü fiyatları açısından hizmette kullandığımız tel çit sistemleri, tel çit örme, dekoratif panel çit, jiletli tel, Bursa beton direkli tel çit, çim çit ve dikenli tel ürünlerimiz var. Şirketimizdeki bilgi, güven, rahatlık, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla hizmetlerine şirkette yeni ve modern makinelerle imalathanemiz, sektörümüzde şirketimizde kaliteyi ve standartlara uygun, beklentilerini karşılayacak kalitelerde üretimler yapıyoruz.
Bursa Tel Çit Sistemleri üretim felsefesine göre öncelikli olan güvenli ve ürünlerimizin sağlamlığı göz önünde bulundurularak uzun yıllardan beri deneyimler ile üretimler yapıyoruz. Üretim konusunda tüm malzemenin standartlar dahilinde olması, hammadde seçiminden boya kimyasallarına kadar onun malzemenin tek tek güvenlik ve sağlamlık dışında üstün bir kaliteye sahip olması, bizim üretim sürecindeki önceliklerimizdir.
Bursa tel örgü sistemleri için estetik görünüm ve şekerlik öncelikli olup bu niteliklerin devamı için uzman ekip yapım yapım yapılmaktadır. Bu konuda bilgimizi ve tecrübemizi sizlerle paylaşarak, işimizi en işi yapmaktır.