Beylikdüzü Psikoteknik...

Sektör : Bilişim Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0555 000 00 15 Faks :
Web Sitesi : https://www.beylikduzupsikoteknik.net
Adres: Beylikdüzü Osb. 3. Cd. No:8 Kat:1 Conner Office Beylikdüzü/İstanbul Beylikdüzü / İstanbul

Beylikdüzü Psikoteknik Değerlendirme Merkezi yıllardır Türkiye’nin en kaliteli psikoteknik merkezlerinden biri olarak hizmet vermektedir. Kadromuzda bulunan psikolog, psikiyatrist ve danışmanlar ile beraber siz şoförlere ve kurumsal firmalara en iyi hizmeti ve en doğru bilgileri vermek için ilgili kanunlar çerçevesinden çıkmadan ve verdiği hizmetlerin geçerlilik süresince arkasında duran ciddi bir kurum olarak çalışmayı sürdürmekteyiz.
Psikoteknik Merkezimizde METEKSAN SİSTEM A.Ş.’ye ait TÜBİTAK ODTÜ BİLTEN proje desteği ile geliştirilen “Trafikent Psikoteknik Değerlendirme Sistemi” cihazı bulunmaktadır.
Her beş yılda bir yenilenmesi ve yeni sürücülerin alması gereken psikoteknik belgesi eğitim kurumlarımızda sürekli olarak sağlanmakta uygun koşullarda sürücülerimize takdim edilmektedir. Genç, dinamik, tecrübeli ve uzman kadrosu ile yenilikçi bir psikoteknik merkezi olarak en son sistem test cihazları (ALG test sistemi) ile hizmet vermekteyiz.
Beylikdüzü Psikoteknik Değerlendirme Merkezi , kalite ve insan odaklı eğitim yöntemlerinin birbirini tamamlama ilkesi doğrultusunda eğitim sunarak, mesleki yeterlilik belgeleri eğitimleri verebilme özelliğine sahiptir.