Avukat Fırat...

Sektör : Hukuk Büroları Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0543 604 55 88 Faks :
Web Sitesi : https://g.page/avukatfiratacay
Adres: Cumhuriyet Mah, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Cd. No:244/6, 36100 Merkez/Kars Merkez / Kars

Avukat Fırat ACAY ilkokul ve lise eğitimini Kars ilinde almıştır. Liseden mezun olduktan sonra Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hukuk eğitimi almıştır. Hukuk fakültesinden 2015 yılında mezun olmuştur. 2015-2016 yılları arası Kars’ta Avukatlık stajını bitirdikten sonra Avukatlık mesleğine başlamış ve halen Kars ilinde Avukatlık mesleğini icra etmektedir.

Eğitim hayatına halen Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve Kafkas Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etmektedir.

2017 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde Ceza Hukuku Uyuşmazlıklarında uzlaştırmacı eğitimi almıştır. Çeşitli sivil toplum örgütlerine üye olarak hukuk çalışmaları yürütmüştür.

2016 yılında Acay Hukuk Bürosunu kurmuştur. Acay Hukuk Bürosu müvekkillerine en iyi hizmeti sunmak için her konuda ve her zaman profesyonel yaklaşımını kaybetmeden, özellikle hukuki ilişkiler kurulurken ortaya çıkabilecek muhtemel sorunları önleyici her türlü sözleşmenin hazırlanması, mevcut sözleşmelerin uygulanmasının sağlanması, yeni çıkan kanunlar hakkında bilgilendirme, üçüncü kişilerle yapılan müzakere görüşmelerine katılma gibi hukuk hizmeti sunmak temel önceliğidir. Koruyucu hukuk danışmanlığı hizmeti vermekle birlikte dava takibi, ihtilaf çözümü ve arabuluculuk hizmetleri de vermektedir.