Avşa Adası...

Sektör : Turizm ve Seyahat Tarih : 1 yıl önce
Telefon : 5303033202 Faks :
Web Sitesi : http://www.avsadakal.com/buseyine-otel/
Adres: Avşa, Yiğitler Cd. No:26, 10960 Marmara/Balıkesir Marmara / Balikesir

Avşa Buseyine Otel'in odaları modern tarzda tasarlanmıştır. Konukların konforlu bir tatil geçirmesi için her türlü detay düşünülmüştür. Odalarda klima, minibar, televizyon, ücretsiz Wi-Fi gibi standart otel imkanları bulunmaktadır.
Otelin dışındaki geniş bahçesinde birçok aktivite imkanı da bulunmaktadır. Havuz, güneşlenme terası, açık hava restoranı ve bar, otel konuklarının kullanımına açıktır. Havuzda yüzmek, güneşlenmek veya kitap okumak isteyenler için de güneş şemsiyeleri ve şezlonglar mevcuttur. Ayrıca, otel bünyesinde bir de çocuk oyun alanı bulunmaktadır.
Plaja yürüyerek sadece 5 dakika uzaklıktadır. Plaj, adanın en büyük plajıdır ve turistler tarafından çok sevilmektedir. Plajda kum, güneş ve denizin tadını çıkarmak mümkündür. Ayrıca, plajda birçok su sporu aktivitesi de yapılmaktadır.
Avşa Adası, İstanbul'a yakın bir konumda olduğu için hafta sonu tatilleri için de ideal bir seçenektir. İstanbul'dan Bostancı'dan kalkan deniz otobüsleriyle adaya kolayca ulaşmak mümkündür. Ayrıca, adada konaklamak isteyenler için birçok seçenek mevcuttur.


Tanıtım Videosu :