Arslan Hukuk...

Sektör : Hukuk Büroları Tarih : 5 yıl önce
Telefon : 05456855939 Faks :
Web Sitesi : https://utkuarslan.av.tr
Adres: Sahabiye Mah. İstasyon Cd. No:16 Kat:6 İç Kapı No:18, 38010 Kocasinan/Kayseri Kocasinan / Kayseri

ARSLAN HUKUK BÜROSU; kurulduğu günden itibaren, yüksek tecrübe ve dinamizmi bir araya getiren, bireysel ve kurumsal nitelikli müvekkillere çağdaş, yenilikçi yaklaşımlarla hukuk hizmeti sunan, ulusal ve uluslararası tecrübeler kazanmış bir hukuk bürosudur.

Büromuzun temel amacı; hukuki danışmanlık ve temsil hizmetlerini meslek ilkelerine uygun şekilde sağlayarak, müvekkillerine hukuki işlemleri, uyuşmazlıkları ve ticari ilişkilerinde en etkin danışmanlık hizmeti sunmaktır.

Arslan Hukuk Bürosu, ceza hukuku, iş ve sosyal güvenlik hukuku ve ticaret hukuku başta olmak üzere hukukun değişik alanlarında güncel sorun ve gelişmeleri yakından takip ederek bu sorunların tespiti, yorum ve çözümüne yönelik akademik çalışmalar geliştirmekte olup, bu çalışmalarını farklı ortamlarda paylaşmaktadır.

Arslan Hukuk Bürosu her geçen gün büyüyen müvekkil portföyü ile uzmanlaşan, hizmet kalitesinden ödün vermeden başta kayseri ve çevre iller olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında müvekkillerinin ihtiyaçlarını karşılayarak, başarılı hukuki çözüm ve danışmanlık hizmetleri ile her zaman müvekkillerinin yanında olmaya devam edecektir.