“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışması: Kitapçı Optik- Giresun

20 Bin lira değerinde ödüller kazandıracak olan, “En Güzel Vitrini Seçiyoruz” yarışmamız devam ediyor.

“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışması: Kitapçı Optik- Giresun
07 Mart 2018 Çarşamba 14:35

Türkiye’nin dört bir köşesindeki optik mağazalarından, birbirinden yaratıcı vitrin düzenlemelerinin olduğu fotoğraflar gelmeye devam ediyor.

Kitapçı Optik
Giresun’da bulunan Kitapçı Optik gözlük, kontak lens ve gözlük camı hizmeti veriyor.



Kitapçı Optik Vitrini- Giresun


Siz de yarışmamıza katılarak, 20 Bin lira değerinde ödül kazanmak isterseniz: En az 5 adet fotoğrafla ve firmanızı tanıtan kısa tanıtım yazısı ile yarışma sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kitapçı Optik’e katılımı için teşekkür ederiz ve yarışmamızda bol şans dileriz.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Demirdoğan - 3 yıl önce
Giresuna İş Ziyareti için Geldiğimde Kurumsal Dizaynıyla Dikkatimi Çeken @kitapci_optik Mağazasından Almış Olduğum Gözlüğümün Camında Oluşan Çizikden Dolayı Aradan 8 Ay Geçmesine Rağmen Hiçbir Bahane Öne Sürmeden Gözlüğümü Garantiye Gönderip 10 Gün Gibi Kısa Zamanda Gözlüğümün Camlarını Orjinali İle Değiştirip Önemli Olan Sizlerin Memnuniyeti Diyerek Beni Çok Mutlu Ettiler. Dizaynının Yanında Kurumsal Kişilikleriylede Kendilerine Hayran Bıraktılar.
Daha Önce Başka Bir Optik Mağazasındada Başıma Gelen Olayda Çerçevesinde Oluşan Hatayı Kabullenmeyip Birçok Tv Kanallardada Reklam Yapan Kurumsal Bir Firma Olmasına Rağmen Kırk Tane Bahane Üreterek Olumsuz Cevaplar Almıştım.
Yardımcı Olduğunuz için Öncelikle Elçim Hanım Başta Olmak Üzere Tekrardan Sizlere Çok Teşekkür Ederim Kitapcı Optik Ailesi Selamlar