‘En Güzel Vitrini Seçiyoruz’ Yarışmamıza Katılımlar Başladı

Denizli'den, Şahin Optik.

‘En Güzel Vitrini Seçiyoruz’ Yarışmamıza Katılımlar Başladı
13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55

Yerel optisyenlik firmalarına canlılık kazandırmak, ticareti canlandırmak, optisyenlik müesseselerinin sosyal medyada tanıtımını yapmak, gözlük ve kontak lensin yalnızca optisyenlerden alınması gerektiğine dikkati çekmek amaçlı Optik Gazete'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen yarışmalardan 5'incisi olan,  En Güzel Vitrini Seçiyoruz’ isimli yarışma 7 Aralık Perşembe günü başladı. 


Denizli - Şahin Optik

Yarışmamızın başlamasıyla birlikte sizden de, birbirinden yaratıcı vitrin fotoğrafları gelmeye başladı. Yarışmaya katılım, 30 Nisan akşamına kadar devam edecek.

‘En Güzel Vitrini Seçiyoruz’  yarışmamız, sadece yerel bağımsız optisyenlik müessesesi sahiplerine ve optisyenlik müessesesi çalışanlarına yönelik olup; yabancı sermayeli zincir mağazalarla ilgili fotoğraflar, yarışma kapsamı dışındadır.


Denizli - Şahin Optik

Denizli Şahin Optik'ten gelen bu fotoğraflarda; kuru yapraklar ile birlikte kitap, nostaljik telefon ve gramafon kullanılarak romantik bir atmosfer oluşturulmuş.

Yarışmaya Başvuru Koşulları ve Yarışmanın İşleyişi

  • Fotoğraf gönderimi için öncelikle: bu linkteki başvuru formunu doldurup, yarışma fotoğrafı beraberindeki gerekli belgelerle sayfadaki alana yükleyerek başvuru yapılmalıdır.
 
  • Yarışmaya fotoğrafınızla birlikte, firmanızı tanıtıcı kısa bir hakkımızda yazısı gönderebilirsiniz.
 
  • Katılımcıların son başvuru tarihi olan 30 Nisan 2018 tarihinde yarışma koşullarında belirtilen şekilde hazırlamış oldukları fotoğrafları, en geç saat 17:00’ ye kadar göndermiş olmaları şarttır. Fotoğraf yollama tarihleri, yarışma Optik Gazete sayfasında bulunan  zaman çizelgesinde belirtilmiştir. Optik Gazete bu tarihleri önceden bildirmek şartıyla, değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
 
  • Yarışmaya katılan fotoğraflar, en geç 48 saat içinde siteye yüklenerek oylamaya açılacaktır.
 
  • Fotoğraflar ne kadar önce yüklenirse, Facebook oylamasında o kadar avantajlı olacaklardır.
 
  • Oylama sırasında kişiler birçok fotoğraflara oy verebilecek olup, aynı IP adresinden bir fotoğrafa sadece bir kez oy verebilecektir.
 
  • Oylama son tarihinden sonra, en çok oy alan fotoğraflar belirlenip, sonuçlar sadece Optik Gazete’den ilan edilecektir.
 
  • Ödül alan fotoğrafların sahipleri, zaman çizelgesinde belirtilen tarihte ödüllerini almak üzere davet edileceklerdir.


 Denizli - Şahin Optik

Şahin Optik’e katılımı için teşekkür ederiz ve yarışmamızda bol şans dileriz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.