Üsküdar Üniversitesi'nde Kontak Lens Tanıtımı...

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencilerine kontak lens anlatıldı.

Üsküdar Üniversitesi'nde Kontak Lens Tanıtımı...
29 Nisan 2015 Çarşamba 08:52

 

Üsküdar Üniversitesi'nde
Opak Lens Kontak Lens Tanıtımı

 

Opak Lens, 28 Nisan 2015'de Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencileriyle birlikteydi.

 

Opak Lens, üniversitelere yönelik hazırladığı Kontak Lens Tanıtım Semineri ile, bu kez de Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencileriyle birlikteydi. 28 Nisan 2015 tarihinde Üsküdar Üniversitesi'nin Çarşı Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen seminere 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

  

Öğrencilerin sorularıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirilen seminerde Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümünden Fatma Küçüktaş kontak lense ilişkin temel bilgileri aktardı.


Küçüktaş, kontak lensin kullanıcılar açısından önemine değindi ve optik mağazaların kontak lensin Türkiye'de gelişimine yapacağı katkıların yanı sıra dünyada ve ülkemizde kontak lensin gelişimini aktardı. Opak Lens Pazarlama Müdürü Hülya Şenyüz de yeni teknolojik gelişmelerden bahsetti ve kontak lenslerin farklı özelliklerinin kullanıcının konforuna etkilerini anlattı.

 

Geleceğin optisyenleri olarak, öncelikle toplumun ve bireylerin sağlığını gözeterek, kontak lensin satış ve pazarlamasının yasalar çerçevesinde nasıl yürütmeleri gerektiğinin vurgulandığı seminerde internette online satışının yarattığı riskler üzerinde de duruldu.

 

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi'nin de katıldığı ve öğrencilerin çeşitli sorularına cevap verdiği bölüm tanıtım toplantısının en ilgi çeken bölümüydü. Erol Harbi, kontak lens kullanımının Türkiye'de yaygınlaştırılması ve bilinçli şekilde kullanımının sağlanması açısından geleceğin optisyenlerine büyük görev düştüğünü belirtti ve kendilerine optik sektörünü ilgilendiren gelişmelere ilişkin de bilgiler aktardı.

 

Optisyenlik bölümü öğrencilerinin büyük ilgi ve soru ve saptamalarıyla katılım gösterdiği seminerin sonunda Opak Lens'in hazırladığı eğitim videosu izlendi.

 

Öğrenciler ve öğretim üyeleri kontak lens satış ve pazarlamasına ilişkin güncel saha bilgilerini de aldıkları seminerden çok faydalandıklarını belirterek Opak Lens'e teşekkür ettiler.

 

  

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.