Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Konya’da…

Adım adım Türkiye'yi gezen Alcon ve Opak Lens Temsilcileri bu kez de Konya'daki optik mağaza temsilcileriyle buluştular...

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Konya’da…
10 Nisan 2015 Cuma 07:07

 

Alcon – Opak Lens

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Konya'da...

 

Adım adım Türkiye'yi gezen Alcon ve Opak Lens Temsilcileri bu kez de Konya'daki optik mağaza temsilcileriyle buluştular...

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının birlikte yürüttüğü Kontak Lens Bilgilendirme Toplantıları kapsamında dördüncü durak Konya idi.

 

9 Nisan 21015 Perşembe günü Dedeman Konya Oteli'nde gerçekleştirilen toplantı yine yoğun ilgi gördü.
Konya bölgesinden 80 kişinin katılması öngörülen toplantıya 110 optik mağaza temsilcisi katıldı.



Toplantı, Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş'ın kontak lens hakkında verdiği temel bilgileri içeren sunum ile başladı. Ardından Alcon Kontak Lens ve Bakım Ürünleri Birimi'nden Profesyonel İşler Müdürü Dr. Ziya Yenice ,Ürün Müdürü Bihter Yalçın ve Kilit Müşteri Yöneticisi Erhan Şenkardeşler'in birlikte yaptıkları sunum ile Alcon'un ürün aileleri tanıtıldı.

Dönüşümlü olarak Opak Lens ve Alcon tarafından yapılan sunumlarda dünyada ve Türkiye'de kontak lensin gelişimi, kontak lensin optik sektörümüzdeki yeri ve optik mağazalar için önemi aktarıldı. Kontak lens pazarının gelişmesinde lens solüsyonunun önemine de vurgu yapılan toplantıda katılımcılar konuyla ilgili tüm sorularına cevap aldılar.


 

Sunumların ardından Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi sektör hakkında bir konuşma yaparak, kontak lens kullanımının yaygınlaşması için Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yapılan çalışmaları aktardı. Kontak lensin bir sağlık ürünü olarak yalnızca optisyenlik müesseselerinde satılmasıyla ilgili konulara açıklık getirdi ve internetten yapılan yasa dışı online satışların tehlikelerine değindi. Kontak lens kullanımının sağlıklı olarak yaygınlaşmasında optik mağazaların önemini aktararak optik mağazalara düşen görevleri anlattı.

  

Katılımcıların soruları ve görüş bildirmeleriyle devam eden toplantının son bölümünde, tüm optik mağazaların Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarına katılarak birlik halinde hareket etmelerinin yararları görüşüldü.

 

Konya Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği'nin de üyesi olduğu Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Başkanı Kamil Nuri Gizer de toplantının son bölümünde söz alarak, Konya'daki derneğin Türkiye'de ikinci dernek olarak 1974 yılında kurulduğunu ve çok önemli başarılara imza attığını belirtti. Konya'daki optisyen ve gözlükçülerin her zaman meslek aşkıyla çalıştıklarını gözlemlediğini söyleyerek, katılımcıların geç saatlere kadar toplantıyı büyük bir ilgiyle izlemelerinin de bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti. Başta Erol Harbi olmak üzere Opak Lens ve Alcon temsilcilerine bu başarılı ve faydalı etkinliği organize ettikleri için teşekkür etti.

 


Biz de, Optik Gazete ve Opak Lens olarak toplantıya ilgi göstererek katılan optik mağaza temsilcilerine teşekkür ederiz. 

Opak Lens ve Alcon firmalarının bilgilendirme toplantılarının 2015 yılı için belirlenen son toplantısı Samsun'da gerçekleştirilecektir. Tarih ve mekan bilgileri aşağıda verilmiştir.

 

Seminerlere katılmak isteyen okuyucularımız davetiye temini için [email protected] adresinden destek alabilirler.

 

25 Mart 2015, Çarşamba – Bursa (Hilton Hotel) Gerçekleştirildi.
26 Mart 2015, Perşembe – Kocaeli (WellbornLuxury Hotel) Gerçekleştirildi.
7 Nisan 2015, Salı – İstanbul Kadıköy (Doubletreeby Hilton Hotel Istanbul-Moda) Gerçekleştirildi.
9 Nisan 2015, Perşembe – Konya (Dedeman Konya Hotel) Gerçekleştirildi.


15 Nisan 2015, Çarşamba – Samsun (Sheraton Samsun Hotel)

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.