TOOMD'dan Çağrımıza Duyarlılık...

"Tesbit edilen siteler, firmalar, vb hakkında gerekli yazışmalar yapılarak idari işlemlerin takibi sağlanmaktadır."

TOOMD'dan Çağrımıza Duyarlılık...
02 Nisan 2015 Perşembe 08:00

 "Göreve Davet Ediyoruz, İnternet Sitelerinde Online Gözlük Çerçevesi Satılıyor!" başlıklı yazımıza, sektörümüzün önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği (TOOMD), büyük bir duyarlılık göstererek hemen cevap verdi.

Yayınımızda bahsedilen konuya ilişkin çalışmalarını ayrıntılı olarak bildiren Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu'na gösterdikleri özen ve sektörümüz adına yürüttükleri bu önemli çalışmalar için teşekkür ederiz.

 

 

Sayın Optik Gazete Yönetim Kurulu Başkanlığı'na

Konu: www.optikgazete.com isimli internet siteniz üzerinden " İnternet Sitelerinde Online Gözlük Çerçevesi Satılıyor !" içerikli yazınız hakkında,

www.optikgazete.com isimli internet siteniz üzerinden " Göreve Davet Ediyoruz ! " başlıklı yazınız ile başta tedarikçi firmaları markalarına sahip çıkmalarına davet etmekle birlikte Sivil Toplum Kuruluşları ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nu da göreve davet eden yazınız yönetim kurulumuzcada takip edilmektedir. Başta bahse konu olan yazı olmak üzere vizyonunuz olan " Doğru, Seviyeli, Taraflı " sloganı ve halk sağlığı öznesinde yayımlarınız, çalışmalarınız ile birlikte gözlükçülük mesleği için müesseselerimize sağladığınız eğitimlerden dolayı ayrıca başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H. Erol HARBİ'ye ve Optik Gazete ailesine teşekkür ederiz.

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu olarak e-ticaret marifeti ile internet sitelerinde satışı yapılan " her türlü kontakt lensler, optik çerçeve vb optik ürünler ve 2B sınıf tıbbi cihaz olarak değerlendirilen Kontakt Lens Solüsyonları" hakkında periyodik aralıklarla yapılan çalışma sonucu tesbit edilen siteler, firmalar, vb hakkında erişimin sağlandığı İl Sağlık Müdürlükleri ile gerekli yazışmalar yapılarak idari işlemlerin takibi sağlanmaktadır.


Siteniz üzerinde yazılan yazının EK'inde yer alan siteler de daha önceden yapılan yazışmalara konu olan siteler içerisinde yer almaktadır. Derneğimiz tarafından Şubat 2015 döneminde yapılan çalışma sonucu yazışma tarih ve sayıları ile gelen cevapları sizlerle ve kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Optik Gazete olarak mesleki hassasiyetleriniz ve optisyenlik müesseseleri ile halk sağlığı öznesinde sürdürdüğünüz çalışmalara, faaliyetlerinize, özverinize meslektaşlarımız adına tekrar teşekkür ederiz, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu







 

 

 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.