Opak Lens Uluslararası Dağıtım Ağını Genişletiyor

Opak Lens pandemi döneminde boş durmuyor, uluslararası dağıtım ağını genişletiyor.

Opak Lens Uluslararası Dağıtım Ağını Genişletiyor
01 Mart 2021 Pazartesi 15:44

OPAK LENS PANDEMİDE BOŞ DURMUYOR!
Uluslararası Ağını Genişletiyor.

Opak Lens pandemi döneminde boş durmuyor, uluslararası dağıtım ağını genişletiyor.

Türkiye’nin 33 şehrindeki 47 depo/şubesi ile yerel bağımsız optisyenlik müessesselerine hizmet veren Opak Lens pandemi nedeniyle yavaşlayan projelerini hızlandırmaya başladı.

Türk optik sektörünün çok iyi tanıdığı gözlük camı ve kontak lens markalarını Türkiye sınırları dışına taşıyan Opak Lens, 2020 yılı için geliştirdiği projeleri birçok firmanın yaptığı gibi, pandemi nedeniyle bir süre askıya almak durumunda kalmıştı. Ancak projeleri tamamen durdurmak yerine, Ağustos 2020 tarihinden itibaren ülke sayısını düşük tutarak devam etmeyi tercih eden Opak Lens’in bugün ulaştığı Opak Lens Uluslararası Dağıtım Merkezi sayısı, Irak’ta açılan merkez ile 8' e çıktı.

2015’de ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde açılan ilk merkez ile başlayan yurtdışı operasyonunun ikinci adımı İsviçre’de atıldı. 2019 yılında özellikle Opak Lens’in kardeş şirketi Cihan Medikal’in Elegance marka kontak lensleriyle başlayan İsviçre Dağıtım Merkezi’nin faaliyetleri, bugün Opak Lens oftalmik camlarının da devreye girmesiyle çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Opak Lens’in İsviçre Dağıtım Merkezi 2020 yılı içinde Almanya ve Avusturya’ya da ürün temin etmeye başladı.

2020 yılının Ağustos ayından başlayarak sırasıyla Azarbaycan, Cezayir, Türkmenistan ve Özbekistan’da da dağıtım merkezleri açan Opak Lens Şubat ayı sonunda Irak’taki yeni merkezine de ürün teminine başlayacak.

Farklı kıta ve ülkelerde Türk markalı oftalmik cam ve kontak lens ürünlerini ve Türkiye’de üretilen özel ürün camlarını başarılı bir şekilde tanıtan Opak Lens dağıtım ağını geliştirmek üzere farklı ülkelerde araştırma çalışmalarına devam ediyor.

OPAK LENS AŞ


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.