Elegance Fancy Kontak Lensler MStar’ın Cadılar Bayramı Partisine Renk ve Heyecan Kattı!

Dünyanın en popüler dans ve arkadaşlık oyunu MStar’ın Türkiye’deki Cadılar Bayramı partisine Elegance Fancy kontak lensler damgasını vurdu.

Elegance Fancy Kontak Lensler MStar’ın Cadılar Bayramı Partisine Renk ve Heyecan Kattı!
01 Kasım 2018 Perşembe 17:30

Netmarble tarafından sunulan ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu olan MStar, 31 Ekim ‘Cadılar Bayramı’nı sürprizler, özel kostümler ve Elegance Fancy kontak lensler eşliğinde kutladı.



MStar’ın Cadılar Bayramı Sürprizleri Bitmek Bilmedi!

Dans, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan ve tüm dünyada MMO Dans kategorisinde en iyi oyunlardan biri olan MStar, ‘Cadılar Bayramı’nı dopdolu bir güncelleme ile kutladı.

Oyuncular, 31 Ekim Çarşamba akşamı MStar Facebook hesabından canlı yayınlanan Cadılar Bayramı yayınına katılarak partiyi başlattılar.



MStar oyuncularının yakından tanıdığı Melodi Kızılgün Sopata ve dünyaca ünlü bir dans yarışmasından 2 kez birincilik ile dönen Umutcan Tütüncü Cadılar Bayramına özel, Opak Lens tarafından Türkiye’de satışa sunulan Elegance Fancy kontak lensler ile parti boyunca canlı yayına renk ve heyecan kattı.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.