Yangın Kapısı...

Sektör : İnşaat ve Dekorasyon Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0532 711 7423 Faks :
Web Sitesi : http://www.karabogayanginkapisi.com
Adres: Hamidiye Mah. Güler. No: 4B Çekmeköy/İSTANBUL Çekmeköy / İstanbul

Yangın kapısı fiyatlarını mı aradınız? Hemen bize ulaşarak en uygun ve en kaliteli yangın kapısına sahip olabilirsiniz.
Yangın kapısı fiyat listesi
Yangın kapıları ortalama 300 ila 500 TL arası değişmektedir, detaylı ve güncel fiyat listesine ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yangın çıktığında 110 İtfaiye aranır ve varsa yangın tüpleriyle alevler söndürülmeye çalışılır. Ancak bazı durumlar da yangın tüpleri de fayda etmez. Çünkü alevler yayılır ve durdurulamayack hale gelir. Böyle tehlikeli durumlar içinde yangın kapıları üretilmiştir. Yangın kapıları, içerisindeki etkin maddeler sayesinde yanmaz. Ayrıca alevler arasında kalan kişiler, yangın kapılarına ulaşarak kendilerini yangından koruyabilir. Yangın kapıları sayesinde alevler arasında maruz kalan kişiler, açık hava ile buluşur. Böylelikle nefes almaları düzelir.

Yangın kapıları, özel maddeler ve testler ile üretilir. Bu testlerden biri de uzun süre yangına dayanıklılık testidir. Çünkü kişinin, yangın kapısına ulaşması uzun sürebilir. Okullar, kamu kuruluşları ve yüksek yapılar gibi birçok yer de bu kapılardan görmek mümkündür. Yangın kapısı üretiminde uzmanların belirlediği standartlar dikkate alınmalıdır. Standartlara uyulmadığı takdir de yangın kapılarının kullanılması sakıncalıdır.

Her sektör de maliyet dikkate alınır. Ancak yangın kapısı üretimin de maliyet düşünülmemelidir. Yangına dayanıklı olabilmesi için yangın kapılarının en iyi malzemelerle üretilmesi zorunludur. Ucuz malzeme kullanıldığında kapının dayanımı azalır ve çok çabuk tutuşur. Bu da yangın kapıların da görülmek istenmeyen bir durumdur.