UPD –...

Sektör : Tekstil, Giyim ve Ayakkabı Tarih : 3 yıl önce
Telefon : 05529469202 Faks :
Web Sitesi : https://www.ucuzperdedunyasi.com
Adres: Ayrancılar mah.Barışmanço cad.No:77/B Torbalı / İzmir

Evleriniz en özel alanlarınızdır. Bu özel alanı hayal ettiğiniz şekilde dekore ederken en önemli detayın perde olduğunu hepimiz biliyoruz. Perdeler dekorasyonun en önemli tamamlayıcısı ve dokunuşudur. Bu denli önemli bir detay olan perdeniz konusunda Ucuz Perde Dünyası (UPD) ürünlerine güvenebilirsiniz.
Ucuz Perde Dünyası (UPD) Türkiye’nin neresinde olursa olsun değerli müşterilerine eşsiz bir hizmet sunmaktadır. Dilediğiniz perde ister stor perde ister zebra perde olsun. Çeşitli renk ve desenler arasından istediğiniz perdeye sahip olabilmek için yapmanız gereken tek şey sitemize giriş yapıp sipariş vermek. Evinizin ölçülerine uygun şekilde hazırlanmış olan perdeler tarafınıza ulaştıktan sonra size güzel evinizin keyfini çıkarmak kalır.
Ucuz Perde Dünyası (UPD), güvencesiyle sahip olduğunuz ürünleri kapıda ödeme seçeneğiyle teslim alabilirsiniz. Teslim aldığınız ürün ile ilgili herhangi bir sorun olursa iletişim numaralarımızdan bize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Perdelerinizi sipariş etmeden önce başlay