Ücretsiz Tarım...

Sektör : Bilişim Tarih : 5 yıl önce
Telefon : Faks :
Web Sitesi : https://www.ehallmall.com
Adres: Antalya - Merkez [email protected] Antalya

Türkiye’de ziraat ile interneti buluşturan ve öncelikli hedefimiz hayvan, hayvansal ürünler, tarım araçları, tarım ekipmanları, tarım ilaçları, tarım işleri ve işçileri, tarım hayvanları, tarım işleri gibi bir çok farklı konuda fikir alabileceğiniz online bir servis olan ehallmall.com alıcı ve satıcıyı ortak payda içerisinde buluşturup en doğru ve en ahlaklı satışı gerçekleştirecek bir platform olma doğrultusunda çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Bu bağlamda sektörel olarak iletişim kopukluğu veya olası anlaşmazlıklarda destek ekibiyle siz değerli alıcı ve satıcılara uygun çözümler sunmaktadır.

Ülke geneli tüm ziraat konularında ilan verme hakkına sahip olan saygıdeğer üyelerimiz, ehallmall.com çatısı altında birleşip Türkiye’nin ilk ve tek online ziraat platformu olarak kalıcılığını sürdürmeyi hedeflemektedir.

İşinde uzman teknik ekibi, güçlü sunucu kaynakları, alanında profesyonel uzmanları ve müşteriye tam destek veren kadrosuyla ehallmall.com tüm gücüyle müşterilere online olanaklar sağlamaya devam etmektedir.