Tente İstanbul

Sektör : İnşaat ve Dekorasyon Tarih : 4 yıl önce
Telefon : 0850 555 66 66 Faks :
Web Sitesi : https://www.tenteistanbul.net
Adres: Ataşehir / İstanbul

Tente İstanbul olarak siz değerli müşterilerimizin ihtiyacına yönelik olarak mafsallı tente, körüklü tente, çift açılır tente, sabit tente ve kamelya tente modelleri üretmekteyiz. Üreticiden tüketiciye en uygun fiyatlı tente modellerimiz için bizi arayabilirsiniz. Üretici firma olmamızın verdiği esneklik sayesinde restaurant, mağaza, balkon, plaj, dükkan önleri gibi kullanım alanlarına özel veya tamamen kişiselleştirilmiş projelerinize yönelik tente imalatı yapabilmekteyiz. Ürettiğimiz ürünlerimizde kullandığımız en iyi malzeme,kumaş ve tente yedek parçaları ile uzun yıllar gönül rahatlığı ile tentelerinizi kullanabilmemiz en önemli önceliklerimiz arasındadır.

Firmamız tente sistemleri anlamında yıllara dayanan tecrübesi sayesinde, artık bu işte bir usta haline gelmiştir. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz, yüksek kalitedeki hizmet ile ve bunun yanında da standartlar ne ise o şekilde bir fiyatlandırılma yapılarak, müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak bizim temel gayelerimizden birisi olmuştur. Yüksek kalite standartları işe aktarılarak, açık ortamlarıson derece şık bir görünüm ve doğa dostu, doğa ile uyumlu olacak biçimdepratik açılıp kapanabilir alanlar haline dönüştürülmektedir. Tente sistemi özel olan kumaşlar ile yapıldığından, güneşlik olarak yazları sizi güneşten koruyacaktır. Açılır kapanır tavanı sayesinde dilediğiniz gibi açıp, istediğiniz zaman kapatabilen özgürlüğüne sahip olacaksınız. Aynı zamanda su geçirmez kumaşı sayesinde de yağmurlu havalarda yağmurluk görevini üstlenerek, içeri yağmur girmesini önleyecektir.

Sistemin etrafını camla kapattırarak, açılır kapanır kış bahçesi şekline getirip, böyle de kullanabilirsiniz. Böylece kış mevsiminde pergola sisteminizin altında sanki açık bir yerdeymiş gibi bahçenizde ya da balkonunuzda karın, yağmurun tadını soğuğu hiç hissetmeden çıkartabilirsiniz. Pergola tente sayesinde gündüzleri sıcaktan etkilenmeyerek gölgenin tadını çıkarabilir, gece vakti olunca da açılır kapanır tavan sayesinde gökyüzünü izleyerek, gecenin sesini dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu sistemle alanlarınızın ebatlarını kontrol etmek de yine sizlerin elinde.