Tel örgü...

Sektör : İnşaat ve Dekorasyon Tarih : 3 yıl önce
Telefon : 05547774447 Faks :
Web Sitesi : https://www.ankaratelcit.com
Adres: Macun Mahallesi Erciyes İs Yerleri Sitesi 199.Cadde No :9 Yenimahalle İnternet Gazeteleri / Ankara

Ankara'da Panel Çit Fiyatları ve Montajı Hakkındaki Detaylı Bilgi sayfasıdır.
Ankara panel çit ve Tel çit yapımı - Bahçe çiti yapımı - Tel örgü yapımı - Jiletli tel yapımı - Çim çit yapımı - Bahçe teli yapımı ve uygulaması ile firmamızın hizmetleri arasında tüm çit uygulamaları ve yapımı konusunda hizmet alabilirsiniz, Maliyet hesaplaması yaptırabilirsiniz, Bahçenizin ölçüsünü aldırıp nasıl bir çit istediğinize karar verebilirsiniz.
Panel çit telleri 5x15 göz aralıklarında ve 4 mm ile 6 mm tel kalınlıklarında imalatı yapılan çit modellerindendir. Bahçelerinizin güvenliği ve mülkün dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı korunmasına yardımcı ürün olarak imalatı yapılmaktadır.
Panel çit modelleri arasında dekoratif panel çit veya yüksek güvenlik için kullanması planlanan panel çit modelleri bulunmaktadır. Panel çitlerin genel amacı bahçenizi korumak hayvanların veya insanların bahçenize zarar vermemesi için üretilmiş ürün grubu olarak bilinir. Günümüzde en çok kullanılan tel bahçe çiti uygulaması panel çit ile yapılır ve maliyetinin düşük olması nedeni ile demir ferforje yerine panel tel bahçe çitlerinin kullanılması daha yoğun talep edilmektedir.
Panel çit tel fiyatları 48+ KDV olarak belirlenmiştir ve bu fiyat panel çitin tüm aparatları ve montaj için gerekli tüm elemanları ile birlikte takım fiyatıdır. Fiyatlar sadece 2021 yılı geçerlidir ve her yıl değişen fiyatları ile malzemenin temini konusunda elinizi çabuk tutmanız önerilir.