Opak Lens Aydın Üniversitesi'nde Optisyen Adayları ile buluştu.

Opak Lens'in Üniversitelerde Kontak Lens Tanıtım Sunumları devam ediyor.

Opak Lens Aydın Üniversitesi'nde Optisyen Adayları ile buluştu.
18 Nisan 2014 Cuma 12:49

Opak Lens Aydın Üniversitesinde 2014
İlgili Galeriye Git

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümü  1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen Kontak Lens Tanıtım seminerinde  Opak Lens Pazarlama Müdürü Hülya Şenyüz yeni kontak lens teknolojilerini anlattı. Kontak lensin üretimi, kullanım şekillerine göre çeşitleri, farklı markaların uygulama kriterleri ve tasarım özellikleri konusunda bilgileri aktardı. Aynı sunumda Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş da kontak lensin dünya ve Türkiye pazarındaki durumuna ilişkin bilgileri paylaştı.

 

Interaktif bir şekilde gerçekleştirilen sunumda öğrencilerin özellikle internette online kontak lens satışına ilişkin soru ve saptamaları dikkat çekti. Geleceğin optisyenleri kendi meslekleriyle ilgili olarak bu konunun öneminin farkında olduklarını, kanuni yollarla çözüme ulaşmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.

 

18 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi'nde gerçekleştirilen sunumun ardından Opak Lens ve Optik Gazete yetkilileri, Optisyenlik Bölümü Öğretim Görevlisi Turgut Çakar eşliğinde bölümün laboratuarlarında incelemelerde bulundu.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.