Optik Gazete

Optik Gazete'den hediyeli Sevgililer Günü yarışması

Gündem

Aşağıdaki soruyu cevaplandıran  50 kişiden biri ol, aynalı kontak lens kutusu veya 60 ml solüsyon kazan.. Üstelik Ücretsiz Kargo ile adresinize teslim.

Soru;

Sevgiliniz, Sevgililer Günü'nde size internetten satın aldığı renkli lensleri şık bir paket ile hediye ediyor. Ancak siz renkli lenslerin de doktor kontrolü olmadan ve internet üzerinden satın alınmaması gerektiğinin bilincindesiniz. BU DURUMDA NE YAPARDINIZ?

 

 En yaratıcı çözümü aşağıdaki yorum kutusunu kullanarak YORUM EKLE bölümüne yazın, Optik Gazete'den şık mı şık aynalı lens kutusu kazanan 30 kişiden veya Elegance 60 ml solüsyon kazanan 20 kişiden biri siz olun!

Katılımlar 14 Şubat Cuma saat 13:00'te sonlanacak, kazananlar 17 Şubat Pazartesi Optik Gazete Facebook sayfasında açıklanacaktır.

 

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız.

Yorumlar (51)

Benay çört 10 Yıl Önce

Eşim benim hijyen delisi olduğumu bile bile 3 kuruş daha ucuza kaçmak için internetten ne olduğu bilinmeyen lensi alıyorsa kusura bakmasın. Aldığın gibi geri götür derim :)

öznur sıdalı 10 Yıl Önce

Lensle birlikte doktoruma giderim onay verirse kullanırım.

Güzin Kahramanel 10 Yıl Önce

Böyle bir hediye süper olsada kullanmadan önce mutlaka dr.uma danışırım...Şimdiden teşekkürler.

fatma 10 Yıl Önce

doktor onerisinde kullanirdim yada ben yine optik gazeteden öneri alirdim :)))))

dilek kiras 10 Yıl Önce

hemeeeenn lensleri alır en yakın göz doktoruna giderimmm ;)

Nilgün yetkin 10 Yıl Önce

Kocamı kırmaz alırdım, ama kullanmaz gider optikçimden aynı rengi alırdım.... sürekli renkli lens kullandığım için senede 2 kez doktora gidiyorum zaten.

Ezgi Vatansever 10 Yıl Önce

hayatımızdaki sahip olduğumuz en önemli şey sağlığımızdır ve sağlık kaybedildikten sonra bunun geri dönüşü olmayabilir. İnternetten alınan lenslerin çoğu sahtedir ve kör edebilir. bu nedenle lensleri iade etmesini iadesi yoksa atmasını isterim.İlle de lens almak istiyorsa doktor muaynesiyle gözümün lense uygun olup olmadığını garantiler ve herhangi bir optikten almasını isterdim. Ama bunun gereksinim olmadığını da söylemeden edemezdim tabi.

Çağatay Gülümser 10 Yıl Önce

"Sevgili sevgilim. Her ne kadar iyi niyetli olsan da kornea eğrilik yarıçapımı bilecek kadar beni tanıdığını düşünmüyorum." derdim herhalde. Hemen devamında gözden düşen lens ile sıkı lens sendromunu anlatırdım :)

Sertuğ Yazan 10 Yıl Önce

Paketi açtıktan sonra hiç bir şey söylemeden kolundan tutup göz doktoruna giderdim.Lensin sıradan bir şekilde alınmaması gerektiğini ona öğretirdim.Çünkü sağlığımız her bir şeyden daha önemli. Sevgilimi de bu konuda bilinçlendirdikten sonra onu da muayeneden geçirtip optikçi den hediye lens alırdım böylece mutlu mesut yaşar gideriz :):)

Emre Akhan 10 Yıl Önce

Doktora götürürüm. Hem kendim için uygun mu sorarım. Hem kontrolden geçeriz ikimize de alırız birer lens

Büşra Bakılan 10 Yıl Önce

Sevgilim zaten optisyen böyle bişey yapacağını tahmin etmiyorum :)

Zübeyde Olcay 10 Yıl Önce

tesekkur eder iade ıcın bı sansımı denerdım , baktım uzuluyor zaten gozum bozuk beraber gıdıp kontrolden sonra takarım derdım kı zaten doktor uygun olmadıgı soylıyecek sevgılımde zaten ole bır durumda takmamı ıstemez ..

ebru güngör 10 Yıl Önce

Hediye olduğu için; birde sevgilim gönderdiği için çok mutlu olurdum. İnternetten ; markasını araştırır saglık banlığı onayı ,kalite ve sağlık sertifikası varsa, güvenilirse seve seve kullanırdım.

Damla Gülcüler 10 Yıl Önce

Öncelikle teşekküreder ve insan hayatının merkezi Sağlık olduğu için anlayışla karşılıcağını bilip şunları söylerim; "Sağlık bakanlığının onayı olup olmadığını bilmeden ,doktor tavsiyesi ve reçetesi olmadan internetten alınan lensler yüzünden kalıcı görme kaybı bile yaşıyabilirim." Diyip birlikte hem bilgi almak hem de kontrol amaçlı önce bir göz hekimine sonrada optisyenlik müessesine gideriz.

sinem 10 Yıl Önce

numaralı lens kullandıgım için eşimin kullandıgım yada kullanabılıcegım bir lens aldıgını blir birkezde doktoruma tanısıp konturolunu yaptırıp bi sakıncası yoksa kullanır ve çok mutlu olurdum :) lens için degil sevdıgım adamın benı dusundugu için

Elçin 10 Yıl Önce

Bunun sağlık açısından sakıncalı olduğunu, internetten reçetesiz lens satışının yasal olmadığını söyler, lensleri hangi internet sitesinden aldığını sorar, ilgili site veya işleticisi hakkında yasal müeyyide uygulanması için Sağlık Bakanlığı'na başvuruda bulunurdum.

pelin yıldız 10 Yıl Önce

sevgilim sadece 14 şubattan 14 şubata hediye alır. bişey söyleyip tek hediye günümü riske atamam. çok mutlu olmuş gibi yapar, giderken çöpe atarım. Sevgilim bile alsa göz sağlığım çok daha önemli. neler neler okuyoruz internetten satılan lensler hakkında..

atilla türk 10 Yıl Önce

Sürekli görülebilecek bir yere yapıştırırdım. Mesela; Kapının üzerine, insan boyu yüksekliğe, göz hizasına yapıştırırdım. Üzerine kafa resmi çizerdim. Ağlayan adam kafası yapardım.

merve 10 Yıl Önce

Birinci kural o surat ifadenizi ekşitmeyin... ve ona cok tesekkur ederek gözlerinizden memnun degil misin yoksa diye bir laf araciligi ile gülümseyinn...

Ahmet Rufai SATICI 10 Yıl Önce

önce sevinirim belli etmem daha sonra aldığı yere iade eder gider aynısından doktor kontrolü ile alırım sonuç olarak önce sağlık sonra aşk meşk :D

bülent 10 Yıl Önce

internetten alınan ürünün sitesi güvenilir ise hediyeyi alırım kullanmayı sonraki pılana bırakırım doktor kullanmayı uygun görürse kullanırım önce sağlık

Ecem Arslantaş 10 Yıl Önce

Sevgilim,benim goz sağlığımı goz ardı ederek bana internetten lens alıyorsa,olduğu gibi iade etmesini soylerim.

ayşegül 10 Yıl Önce

kavga çıkarırım:)renkli lens almış, benim göz rengimi beğenmiyor demektir.

deniz 10 Yıl Önce

sorunun içinde zaten ne yazmamız gerektiği bir nevi söylenmiş bu soruya siz nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsunuz ki ? Not: sevgilim bana böyle bir hediye almaz :)

inci 10 Yıl Önce

lens kullanmayı seviyorum,o yüzden hediyesi için çok sevinirdim,kontrolü için de göz doktoruma danışırdım :)

BEGÜM AKIN 10 Yıl Önce

Lens benim hayatımda çok güzel bir dönüm noktası oldugu ıcın bu konuda çok titizim.Hediyeyi açar açmaz ne şekilde aldığını öğrenirim.Sağlık hepimiz için önemli olduğundan onu da ikna edip en yakın doktora birlikte gidip ne şekilde alınması gerektiğini de öğretmiş olurum.. Böylece kalpler kırılmamış olur ve yeni bir şeyler öğretmiş olurum :)

dilek arslantaş 10 Yıl Önce

bir sitede doktorlar uyarı yapıyordu nternetten lens almayın diye. eşimle beraber okumuştuk. buna rağmen öyle birşey yaparsa, sevgililer günümüz unutulmayacak bir kavga ile geçecektir.. (ercan okuyorsundur umarım)

Cem Aykut 10 Yıl Önce

Bana güvensiz bir yolla alış veriş sonucu verdiği lensi internetten geri iade etmesini isterdim. Bunu da yapamayacağını muhatap bulamayacağını böyle güzel bir ün için kanunsuzlara para kazandırdığını ve Reçetesiz renkli lensin rengimi soldurduğunu söyler ne cevap vereceğini beklerdim.

aylin 10 Yıl Önce

lens kullanmayı seviyorum ama internet üzeri alındığı için kullanmazdım.sağlık açısından hiç iyi değil

figen 10 Yıl Önce

sevdiğim insan benim sağlığımı düşünmeyip internetten hediye olarak lens alırsa aynen olduğu gibi eline verir ve kendisinin takmasını söylerdim....

Hande ertaş 10 Yıl Önce

Tabi ki öncelikle teşekkürlerimi sunar ancak riskli olduğu için doktoruma danışmadan takamayacağımı dile getiririm

burcu kaya 10 Yıl Önce

Gunun kotu gecmemesi amaciyla, o gun ses cikarmam. Sonrasinda ise o lensleri kendisinin kullanmasini soylerim. Madem benim goz sagligimi onemsemiyor, ustelik goz rengime hakaret gibi renklisini aliyor. Onun kullanmasinda bir sakinca yok.

rabia 10 Yıl Önce

giderdim aynı rengini doktor kontıroli altında alırdım sevgilime takamam diyemem sonuçta.

ecem ay 10 Yıl Önce

segilim optikçi olduğu için bunu yapmaz ama eğer yapsaydı ayrılırdık heralde. sahte olabilecek bir lensi takmamı bekliyorsa bana değer vermiyordur. insan sevdiğinin sağlığı ile oynarmı??

nergis alfat 10 Yıl Önce

bilmeden yaptığını düşünerek bozuntuya vermem sonuçta bu güzel günümüz kötü geçsin istemem.ama ertesi gün bunun acısını çıkartırım:) sonuçta benimde sağlığım söz konusu kulağından tutar doktora götürüm ikinciye böyle bir hata yapmamış olur :)

gönül gül 10 Yıl Önce

yalan söylemeyi beceremediğim için, "keşke optik mağazasından alsaydın.ben internetten alınan lenslere güvenmiyorum. doktorum kesinlikle tavsiye etmiyor. ama paket çok şık hediye olarak pakedi kabul edeyim" derdim.

selma taş 10 Yıl Önce

aşkım ben bu yeşil lensleri takarsam ve sen gözlerime baktığında aşık olduğun o bal gözleri göremezsin ki. sonra ilişkimiz tehlikeye girer.. en iyisimi biz ilişkimizi koruyalım.. derdim :)

hatice uygun 10 Yıl Önce

açıkçası çok önemsemez alırdım ama diğer yorumları okuyunca galiba önemsemeliyim diye düşündüm. ve internetten satılanlar pek güvenli değilmiş, sen onu iade et beraber optik mağazasından alalım derim. giderken de bir kliniğe uğrar muayne olurum.

hacer aydın 10 Yıl Önce

gözlerimi çok seviyorum, "gözlerimiz hayatı görebileceğimiz tek organımızdır. yoksa sen benim seni görmemi istemiyormusun?" diyerek pakedi avucuna geri veririm..

dilek gökçe 10 Yıl Önce

pırlantalı lensler olduğunu duymuştum. "Aşkım bunun pırlantası düşmüş, değiştir istersen" derim.. ee mecbur o zaman iade edip, pırlantalısını bulamasa da pırlanta yüzük alacak.. :))

fatma gültaş 10 Yıl Önce

sevgilim benim samimiyetimi iyi bildiği için, üzülmemesini söylemekle söze başlar neden hediyesini kabul edemeyeceğimi anlatırdım.

aykut 10 Yıl Önce

şimdi birde 14 şubatta üzemem sevgilimi. mutlu olmuş gibi yapar, gecenin sonunda da, restoranda unutmuşum derim..

emel konyalı 10 Yıl Önce

"aşkımm sana söylemedim, doktora gittim ve bana numaralı lens reçetesi yazdı" derdim :)))

mert 10 Yıl Önce

olsun düşünüpte almış olması bile yeterli doğru olanı ben onu kırmadan sölerim zaten oda beni anlayışla karşılar :)

seda gökçe 10 Yıl Önce

alırdım ve hiçbirşey demezdim. sonra bir doktora gider danışırdım..

merve uzun 10 Yıl Önce

sevgilim bu kadar düşüncesiz biri olmamalı bu işin sonu ayrılıkla biter benim sağlığımı düşünmeyen biriyle zaten olmaz olamaz imkansız..

ayşe naz 10 Yıl Önce

ya sen ne kadar cimrisin, bir hediye alacan onu da daha ucuza almak için internetten alıyorsun. hiç alma, BANA SEN YETERSİN dersem kırmış olmam heralde. :)

gülşah günay 10 Yıl Önce

o kadar süslemiş uğramış kıyamamm :) ama benim sağlığımı hiç düşünmemiş o an kızamam belki ama birlikte en kısa sürede doktora gidip kontrollü şekilde almamız gerektiğini sölerim

gülfem ateş 10 Yıl Önce

sevgililer hediyesini "buda benim ayrılık hediyem olsun" diye verirdim. zaten ayrılmayı düşünüyordum, bahane olur işte.. :)))

özge girgin 10 Yıl Önce

renkli lens alıcak??!! birde internet üzerinden olucak resmen gözlerimin rengini beğenmiyor ve sağlığımla oynamaya kalkıyor bence bu bana kurulmuş bir komplo diye düşünürüm,bu kadarı fazla bence bu iş yaş üzgünüm :)

engin aydın 10 Yıl Önce

''aşkım aşkından gözümü kör etmek istiyorsun galiba'' der gülümserim fakat bunu gerçek anlamda söylediğimi algılayabilir mi bilemiyorum :)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.