Optik Gazete

Ödüllerimizi Silmo İstanbul'da Sergiledik

Gündem

Zaman Azalıyor

 

SİLMO İSTANBUL FUARINDAYDIK

 

Göz sağlığı açısından vazgeçilmez olan numaralı gözlük, kontak lens ve güneş gözlüklerinin sağlık ürünü olduğunu, numaralı gözlük ve  kontak lenslerin kesinlikle doktor muayenesi sonrasında Optik Mağazalardan alınması gerektiğini anlatmak, toplumumuzda bu yönde bir farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlediğimiz "Gözlüğüm ve Kontak Lensim Benim Vazgeçilmezlerim" yarışmamızı tanıtmak amacı ile biz de Optik Gazete olarak Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda stand açarak siz değerli sektör mensupları ile buluştuk.

 

Fuar süresince standımızı ziyaret eden okurlarımıza ve fuara katılan firmaların standlarını bizzat ziyaret ederek tanıştığımız sektör üyelerine neden böyle bir yarışma düzenlediğimizi anlatma fırsatı bulduk. Yarışma sonunda hedefimizin, oluşacak farkındalık ile halkımızın göz sağlığına hizmet etmek olduğunu aktardık. Bu yolla yarışmamıza katılan kişiler için sokaklarda numaralı gözlük ve güneş gözlüğü satılmasının yaratacağı sorunları vurgulama ve internet üzerinden kontak lens satışının tehlikelerini anlatma fırsatı yaratarak, halkımızı yasal olmayan bu yollar konusunda desteğe çağırdık.

 

Yarışmamız sonucunda kazananlara vereceğimiz ödüllerimizi de standımızda sergiledik.

 

Fuar boyunca yoğun ilgi gören standımızı ziyaret eden Sağlık Bakanlığı yetkililerine, dernek yönetim kurulu üyelerine ve siz değerli okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

Yarışmamıza videoları kabul etmeye başlayacağımız 21 Ocak 2015 tarihine kadar hazırlıklarınızı tamamlamanızı ve kalan zamanı iyi değerlendirmenizi hatırlatıyor ve şimdiden katılımcılarımıza başarılar diliyoruz.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.