Optik Gazete

Kaçakçılık'ta 2013 yılı bilançosu;

Gündem

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün sektöre katkısının boyutu;

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimlerinin 2013 yılı içinde çeşitli illerinde düzenledikleri baskınlarla ele geçirdikleri kaçak güneş gözlükleri, optik gözlükleri, güzlük malzemeleri ve kontak lensleri piyasaya sürülmesinin engellenmesi ile optik sektörünü, bir darbenin eşiğinden döndürdüler.

Ülkeye her yoldan yasa dışı olarak sokulmaya çalışılan sahte güneş gözlükler, optik gözlükler, kontak lensler ve kontak lens solüsyonların piyasaya sürülmesi ile sektörün tüm alanlarını son derece etkilemekte olup toplum göz sağlığında da büyük tehlike oluşturmaktadır.

Optik Gazete olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüklerini bu büyük başarılarından dolayı kutlarız.

2013 yılında ele geçirilen optik, lens ve optik ürünlerinin ortalama bilançosu aşağıdaki gibidir.

Güneş ve Optik Gözlük ;   130.000 adet

Gözlük Kılıf ve Kutu ;   1.050 adet

Gözlük Temizleme Bezi ;  2.700 adet

Kontak Lens ve Solüsyon ; 890 kutu

 

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız.

Yorumlar (4)

gönül gül 10 Yıl Önce

bu ele geçirilenler kadar da belki yakalanamayanlar var.. ama toplamlara bakarsak bende tebrik ederim..

Fatih opt 10 Yıl Önce

Kaçakçılık şubeleri üzerine düşeni yapmaya çalışıyor da, ya onların da yetişemediği ve şu an İŞPORTA da rahat rahat satılanlar konusunda KİMLER ÜZERİNE DÜŞEN görevi YAPACAK..

Şahin Optik 10 Yıl Önce

bencede cok güzel akibetleri ne olursa olsun en azından yakalanlar bir daha bu işe kalkışmazlar o zamanda imallatcıda itallatcıda normala döner piyasalar onlarda 2,5 usa fon ödesinler getirsinler satsınlar

uğur yılmaz 10 Yıl Önce

öncelikle pazarlarda,köprülerde,cami önlerinde gözlük satışını yapan işportacıları önlemek lazım 5-10 tl veripte aldığımız gözlüklerin sağlığımızı ne şekilde etkileceğinin bilincine varmalıyız

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.