Optik Gazete

Gözde Hatıralar "Şeref Gök" Hatıra Metni

Gözde Hatıralar

"Gözde Hatıralar" metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar" metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçü ve Optisyen olarak mesleğimizde her gün farklı ve güzel olaylar yaşıyoruz. Bunların bazıları seneler geçse de asla hafızalarımızdan silinmiyor. Biz de, bu hatıralarınız sadece sizin tarafınızdan bilinmesin, paylaşılsın ve daha çok kişiye ulaşarak unutulmasın düşüncesi ile Optik Gazete olarak hatıralarınız üzerinden yepyeni bir yarışma düzenledik. 

Amacımız gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak. Kimileri güldürecek, kimileri gülümsetecek, kimileri hüzünlendirecek, kimileri de öğretecek olan bu hatıraların bir araya toplanması gözlükçülük ve optisyenlik mesleğinin ortak hafızasında yer alacak...

Bu amaçla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Sizde facebook sayfasında yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. 

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Şeref Gök" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

Selam başımdan geçen hikaye şöle;
Bir müşterim bir adet titanyum çerçeve beğendi,reçetesine uygun olarak gözlük camlarını takıp ürünü teslim ettim.müşterim gayet mutlu bir ifadeyle ürünü beğendiğini söledi ve teşekkür ederk dükkandan ayrıldı.ertesi gün geri geldi ve ürünü iade etmek istediğini söledi.bende şikayetinin ne olduğunu sordum.müşteride bana bu gözlükle KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEDİĞİNİ söledi.bende bunun üzerine bunun güvenlik için değil dahaiyi görebilmek için takılması gerektiğini söledim.bunun üzerine bağırmaya başlayan müşterimi tekrar uyardım.üründe bir hata varsa yada belki modeli beğenmediyse değiştirebileceğimi söledim.oda bağırmaya devam ederek paramı geri ver aksi halde polis çağıracam dedi.bende böyle bir şeye gerek olmadığını ama isterse çağırmasını söledim.polisler geldi,adama şikayetini sordu adamda aldığı gözlükle kendini güvende hissetmediğini söledi.polislerde adama benim verdiğim aynı cevabı vererek dükkandan çıkmasını aksi halde kendisi hakkında yasal işlem yapacaklarını sölediler ve tabiî ki adam mahcup şekilde dükkandan ayrıldı.Yani sölemek istediğim bizim sattığımız gözlükler güvenlik amaçlı değil daha iyi görebilmek için yapılmış göz kusurunu gidermeye yardımcı ürünlerdir.
saygılarımla

  

Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.



 

Yorumlar (12)

Arzu Topuz 7 Yıl Önce

Güven önemli tabii :)

Arzu topuz 7 Yıl Önce

Harika :)

Murat Yetiş 7 Yıl Önce

Birkaç defa işim düştü ve alışverişim oldu konusuna hakim ve bilgili, problem çözme kabiliyeti çok yüksek. Fiyatlar hesaplı... Teşekkürler Şeref bey.

ALİ AYAN 7 Yıl Önce

Sözleri unutmak kolay, peki ya gözleri. Göz önemli göz :)

Kemal 7 Yıl Önce

İnsanlarla uğraşmak çok zor

Kenan Gök 7 Yıl Önce

Hatıra metni güzel

figen subaşı 7 Yıl Önce

Yardımsever ve güvenilir.

Tamer Topux 7 Yıl Önce

Iyi görebilmek için gözlük gerektiğinde güvenilir adres

Sonay Aksoy 7 Yıl Önce

Eger seviyorsan meslegini isyerinden cikincada devam eder ve tum dunya onun isyeridir. Dilek hanimdada boyle olmus tebrikler

Süleyman dolmuş 7 Yıl Önce

Çok güzel olmuş yüreğine sağlık

Arzu Topuz 7 Yıl Önce

Şeref Gök süper yazmışsın kalemine sağlık :)

şeref gök 7 Yıl Önce

saol arzu ablam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.