Optik Gazete

Gözde Hatıralar "Hasan Utma"

Gözde Hatıralar

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda "Hasan Utma" hatıra metni

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar"  metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak, ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Siz de Optik Gazete facebook sayfasında https://www.facebook.com/OptikGazete  yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. Hatıranızı göndermek için tıklayınız: //yarisma.optikgazete.com/hatirani-gonder/

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Hasan Utma" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

4 yıl önce kendi işletmemde(şu anda mesul müdür olarak çalışıyorum)  bir müşterimize çerçevelerini beğendiriyordum müşteri bir anda personelim ve bana "bir gün tarladaydım 2 gün önce komşum uyarmıştı oysa ama unutmuşum işte neyse tarlaya ufo indi o ufoya bakılmaması lazımmış hemen ellerimle gözümü kapattım ama merak ya neye benziyor diye parmaklarımı araladım hah işte o anda bir ışık geldi gözlerim orda bozuldu keşke bakmasaydım"dedi elemanım ve ben gülmemek için dudaklarımızı ısırdık bir anda napacağımızıda bilemedik aklımızda olsun dedik hala müşterim gelir arada bir ufoları sorarız ama o günden sonra uğramamış.


Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.


 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.